Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Α. Αγγέλου: ”Παλαιότερα ήμουν εντελώς drama queen!”

Ο Α. Αγγέλου και η Α. Ψυχράμη μίλησαν για τη συνεργασία τους και την προσωπική τους ζωή.

Ο Αργύρης Αγγέλου  και η Αντιγόνη Ψυχράμη, που πρωταγωνιστούν στην παράσταση ”Rent” στη Σφεντόνα, μίλησαν στο περιοδικό Down Town, για την θεατρική αυτή παραγωγή, τους έρωτες και την καθημερινότητά τους.

Ο Αργύρης αποκάλυψε ότι είναι πολύ κυκλοθυμικός και γενικά η διάθεσή του παίζει στα άκρα. ”Εδώ κι ένα χρόνο είμαι περισσότερο στα ”κάτω” μου, παρά στα ”πάνω” μου. Αλλά ακόμα κι αυτό, το θεωρώ θετικό γιατί έμαθα να το διαχειρίζομαι και να το ελέγχω. Παλαιότερα ήμουν εντελώς drama queen!”, είπε ο ίδιος.

Όσον αφορά στα προσωπικά του δρώμενα, δήλωσε: ”Η εικόνα που θα μπορούσε να περιγράψει τα προσωπικά μου είναι η εξής: μία πλατεία με πολλά κτίρια που ισοπεδώθηκε από ισχυρό σεισμό. Μόλις έχω μαζέψει τα μπάζα και αρχίζω να χτίζω από την αρχή. Με το σπορ του φλερτ, είχα καιρό να ασχοληθώ, αλλά νομίζω ότι περνάει ακόμα η μπογιά μου. (γέλια) Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει είναι η ολοκληρωτική αφοσίωση σε έναν άνθρωπο. Αυτό για ‘μένα είναι τρέλα και το έχω κάνει. Κι είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό.”

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε