Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Α. Ανυφαντή: Ντύνεται σήμερα νυφούλα και βαφτίζει τον γιο της! Τι είπε στο TLIFE

Α. Ανυφαντή: Ντύνεται σήμερα νυφούλα και βαφτίζει τον γιο της! Τι είπε στο TLIFE

Τι αποκάλυψε η ευτυχισμένη μανούλα μια μέρα πριν το θρησκευτικό γάμο και τη βάφτιση…

Στη πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βρίσκεται η Άλκηστις Ανυφαντή που θα ντυθεί σήμερα νυφούλα και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Γιώργο Ζαχαριάδη. Το ζευγάρι θα κάνει μαζί το θρησκευτικό του γάμο και την βάφτιση του γιου του στο Άλσος Νυμφών στον Άγιο Στέφανο.

 

Μια μέρα πριν το διπλό ευτυχές γεγονός, η ξανθιά καλλονή, που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι στις αρχές Ιουνίου, μίλησε στο TLIFE για τις προετοιμασίες και τη μεγάλη μέρα. Την πετύχαμε το απόγευμα της Παρασκευής την ώρα που έπαιρνε το νυφικό της από το ατελιέ του Βλάση Χολέβα και μας αποκάλυψε ότι θα είναι σε στυλ “γοργονέ”.

 

Δεν μπορώ να πω ότι έχω άγχος γιατί είναι όλα κανονισμένα. Νομίζω όμως ότι αύριο λίγο πριν τις 6, εκεί θα μου έρθουν όλα και θα πω “είναι αυτό σωστό, είναι το άλλο σωστό;”  Εκεί θα έχω λίγο άγχος για να πάνε όλα καλά“, μας περιγράφει η Άλκηστις.

Είμαι πολύ χαρούμενη“, εκμυστηρεύεται στο TLIFE και μας αποκάλυψε μικρές λεπτομέρειες το πως θα κάνει μαλλιά της! “Τα μαλλιά θα μου τα κάνει ο Δημήτρης Γιαννέτος και θα είναι πιασμένα ψηλά. Κάναμε διάφορα στην πρόβα αλλά πως ακριβώς θα είναι ο κότσος δεν ξέρω ούτε εγώ ακόμα”, περιγράφει. Η γνωστός make up artist θα αναλάβει και το βάψιμό της το οποίο θα αποφασιστεί τελικά λίγο πριν το μυστήριο.

Διάβασε όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE για το γάμο της

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε