Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Α. Ανυφαντή στο TLIFE: Οι πρώτες διακοπές με το μωρό, η βάφτιση και ο θρησκευτικός γάμος!

Α. Ανυφαντή στο TLIFE: Οι πρώτες διακοπές με το μωρό, η βάφτιση και ο θρησκευτικός γάμος!

Λίγες εβδομάδες μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού και έχοντας ξαναβρεί την καλίγραμμη σιλουέτα της μοιράζεται με το TLIFE τα συναισθήματά της!

Η Άλκηστης Ανυφαντή έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι στις αρχές Ιουνίου. Η Μις Ελλάς και ο σύντροφός της Γιώργος Ζαχαριάδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και δεν χορταίνουν να περνούν χρόνο με τον γιο τους! Φέτος, μάλιστα, στις πρώτες διακοπές με το μωρό τους, απόλαυσαν κάθε στιγμή…

Η Άλκηστης, έχοντας ξαναβρεί πολύ γρήγορα την καλλίγραμμη σιλουέτα της, μοιράζεται με το TLIFE τα συναισθήματά της αλλά και τα σχέδια για την βάφτιση του γιου της και τον θρησκευτικό τους γάμο!

Όλο τον Αύγουστο τον πέρασαν στο σπίτι του Γιώργου στη Μύκονο. “Οι πρώτες μας διακοπές με το παιδί ήταν τελείως διαφορετικές και κάτι το πρωτόγνωρο για μας!”, μας εκμυστηρεύεται η πανέμορφη μανούλα.

“Ξύπνημα απ’ τις 6 το πρωί, όχι και πολλά μπάνια στη θάλασσα και το βράδυ φυσικά νωρίς νωρίς βολτούλα στα σοκάκια με το μπέμπη! Είναι στη φάση τώρα που αρχίζει και γελάει, αντιλαμβάνεται, φωνάζει… Κοινώς έχουμε ξετρελαθεί!”, περιγράφει στο TLIFE η Άλκηστης.

Δες φωτογραφίες και διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε