Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Α. Δημητρίεβιτς: “Δεν θα βαφτίσω τα παιδιά μας και δεν θα τους επιβάλλω σε τι θρησκεία να πιστέψουν”

Α. Δημητρίεβιτς: “Δεν θα βαφτίσω τα παιδιά μας και δεν θα τους επιβάλλω σε τι θρησκεία να πιστέψουν”

Η Σέρβα καλλονή μίλησε για ποιο λόγο δεν θέλει να βαφτίσει τα παιδιά της, για τον σύζυγό της, αλλά και για την επιλόχεια κατάθλιψη που δεν πέρασε…

Η Άννα Δημητρίεβιτς μίλησε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” για το μέλλον των παιδιών της, για την άρνησή της να τα βαφτίσει, για το αν βοηθάει ο σύζυγός της, Θανάσης Ευθυμιάδης με την ανατροφή του, αλλά και αν πέρασε επιλόχεια κατάθλιψη μετά την γέννηση τους!

 

Η Σέρβα καλλονή αποκάλυψε ότι δεν την αγχώνει το μέλλον των παιδιών της, γιατί έχει ζήσει και εκείνη την κρίση: “Όχι γιατί έχω ζήσει τον πόλεμο, την μεγάλη κρίση στη Σερβία και γνωρίζω ότι τα παιδιά μεγαλώνουν και με φτώχεια και με πλούτη. Αν υπάρχει δεμένη οικογένεια και αγάπη, τα παιδιά μεγαλώνουν σωστά ακόμα και με ένα κομμάτι ψωμί. Ναι, η κρίση μας στέρησε σε μεγάλο βαθμό το χαμόγελο και την καλή μας διάθεση, από κει και πέρα, όταν έχεις παιδιά, η γκρίνια και η στεναχώρια είναι λέξεις απαγορευτικές.”

 

Η Άννα δήλωσε πως ο σύζυγός της, Θανάσης Ευθυμιάδης, ασχολείται πολύ με τα παιδιά και την βοηθάει: “Δεν έχω δει άλλους άντρες να ασχολούνται τόσο με τα παιδιά τους. Ότι κάνω εγώ, το κάνει και ο Θανάσης. Από το να τους φτιάξει το φαγητό και να τις ταΐσει μέχρι να αλλάξει πάνες. Του ταιριάζει ο ρόλος του μπαμπά και τα παιδιά τον έχουν γλυκάνει πολύ.”

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε