Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Α. Δημητρίεβιτς: Όταν κάνεις παιδιά πρέπει να τους αφιερώνεις όλο σου τον χρόνο!

Τι δηλώνει για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο;

Η Άννα Δημητρίεβιτς, που πρώτη φορά την είδαμε στην μικρή οθόνη στη σειρά “10η Εντολή”, σε συνέντευξη που έδωσε στο “TV Έθνος”, μίλησε για τη σειρά του Mega “Με λένε Βαγγέλη”, στην οποία πρωταγωνιστεί, τον σύζυγό της και τις κόρες της, την κρίση και άλλα πολλά.

Αν δεν της άρεσε ο ρόλος της στη σειρά “Με λένε Βαγγέλη”, θα τον δεχόταν;

“Εξαρτάται. Αν η οικογένειά σου έχει πολύ μεγάλη ανάγκη και χρειάζεσαι λεφτά, παίρνεις και έναν ρόλο που δεν σου αρέσει. Αλλά ο ηθοποιός, σε κάθε ρόλο μπορεί να βρει κάτι που να τον ιντριγκάρει. Μπορεί να μην τρελαίνεται, αλλά όποιος ρόλος και να του δοθεί, αν είναι σωστός, θα βρει τα στοιχεία που θα του αρέσουν για να τον κάνει έτσι όπως θέλει.”.

Το κλίμα στα γυρίσματα…

“Ο Βασίλης έχει πολύ χιούμορ και δεν έχει σχέση καθόλου με αυτό που λένει ότι οι μεγάλοι κωμικοί είναι καταθλιπτικοί στη ζωή τους και δύσκολοι άνθρωποι. Ο Βασίλης είναι ακριβώς όπως τον βλέπεις στην οθόνη. Πολύ ευχάριστος, πολύ χαρούμενος και με πολύ θετική ενέργεια.”.

Η σειρά είναι βασισμένη σε αμερικάνικο format και υπάρχει η άποψη ότι οι χαρακτήρες δεν συμβαδίζουν με τα ελληνικά δεδομένα…

“Αντιθέτως, πιστεύω ότι ταιριάζει πολύ σε εμάς κι ότι αυτοί οι τύποι υπάρχουν γύρω μας. Μπορεί να είναι λίγο υπερβολικοί ως ρόλοι, αλλά γενικά νομίζω ότι είναι ρεαλιστικό για την Ελλάδα.”.

Διάβασε στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε για την οικογένειά της και τα παιδιά της

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε