Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Α.Δημητρίου: “Ανέβηκα τον δικό μου Γολγοθά την Μεγάλη Παρασκευή”

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια του λαϊκού τραγουδιού  μίλησε στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη για τις δύσκολες ώρες που πέρασε…

Η Άντζελα πέρασε πολύ δύσκολες ώρες καθώς συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τον θάνατο του πολυαγαπημένου αδερφού της. “Τα πάθη του Χριστού πέρασα την Μεγάλη Παρασκευή”, δηλώνει η τραγουδίστρια περιγράφοντας την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρέθηκε.

Στήριγμα στην ζωή της, όπως η ίδια δηλώνει είναι ο σύντροφός της Γιώργος Τρούπης με τον οποίο είναι μαζί κι ετυχισμένοι. Χαρά, επίσης, της δίνει κι η εξέλιξη της κόρης της Όλγας η οποία κάνει τα πρώτα επιχειρηματικά της βήματα ανοίγοντας δικό της κομμωτήριο.

“Χαίρομαι πολύ για τα παιδιά και για τα εγγόνια μου”, λέει η Άντζελα. Χωρίς όμως να ξεχνάει το πόσο είχε πονέσει πρόσφατα με την περιπέτεια υγείας της κόρης της: ¨Πέρασα δύσκολα κι ακόμα περνάω”.

Η τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο επίκαιρο θέμα της αποχώρησής της από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια. “Έφυγα σαν κυρία”, υποστηρίζει κι εξηγεί πως ο Αλκίνοος Μπουνιάς παρεξηγήθηκε χωρίς λόγο κι είπε πράγματα για κείνη και τους ανθρώπους της, που δεν ισχύουν.

Αναφορά έκανε και για τον επιχειρηματία Στηβ Κακέτση που συνεχίζει να πηγαίνει στο μαγαζί που τραγουδάει η Λαίδη, όπως την αποκαλούν, παρά τα όσα της καταρρίπτει στις τηλεοπτικές του δηλώσεις. 

Τέλος, η κυρία του λαϊκού τραγουδιού δεν παραλείπει να σχολιάσει το ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου για το οποίο χαρακτηριστικά είπε: “Έχω δει και καλύτερες αισθησιακές ταινίες”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε