Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 22 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Α. Γαλανοπούλου: ''Μόλις παντρεύεσαι, επιζητάς πολύ περισσότερο την ελευθερία σου!''

Α. Γαλανοπούλου: ''Μόλις παντρεύεσαι, επιζητάς πολύ περισσότερο την ελευθερία σου!''
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 27.04.2011 | 14:28

tlife

Η γνωστή ηθοποιός μιλά για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, τον γάμο και τα παιδιά.

Η Άβα Γαλανοπούλου, που πρόσφατα πέρασε περιπέτεια με την υγεία της, μιας και χειρουργήθηκε με οξεία περιτονίτιδα, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ''Down Town'', δήλωσε ότι δίπλα της, τις κρίσιμες ώρες, ήταν οι φίλοι ζωής κι όχι οι φίλοι της σεζόν! Ανάμεσά τους ο Σάκης Μπουλάς, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης, που παρόλο που είχε τη δική του περιπέτεια, είχε και την άννοια της Άβας.

Σχετικά με τον αν πείνασε ποτέ κάνοντας την συγκεκριμένη δουλειά, η Άβα, που δεν κατατάσσει τους ηθοποιούς σε ποιοτικούς και εμπορικούς και χαρακτηριστικά αναφέρει ότι ''ή είσαι ηθοποιός και δη καλός, ή δεν είσαι'', είπε: ''Δεν πείνασα. Οπωσδήποτε υπήρχαν δυσκολίες - παλιότερα δεν είχαμε λεφτά ούτε για να πάμε στο γύρισμα. Θυμάμαι, πχ, πως στους ''Δύο Ξένους'' μαζευόμασταν τέσσερις μαζί και μοιραζόμασταν το ταξί, επειδή τα γυρίσματα ήταν πολύ μακριά. Όμως, Δόξα τω Θεώ, δεν πείνασα.''

Με ποιους ηθοποιούς θα ήθελε να συνεργαστεί; ''Αααα... Με τον Γιώργο Κιμούλη και τον Γιάννη Μπέζο. Βέβαια, έχω ευτυχήσει πολύ από συνεργασίες, όπως αυτές με τον Φιλιππίδη, τον Μπουλά και τον Χαϊκάλη, τον Κόκλα, τον Νίκο Σεργιανόπουλο''!

Διάβασε περισσότερα στο ''Down Town'' που κυκλοφορεί!

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο