Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Α. Γεωργιάδης: ”Δεν ήταν η Ευγενία αιτία του διαζυγίου μου”!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει για τα καυστικά σχόλια που δέχεται, για την Ευγενία Μανωλίδου αλλά και για την πρώην σύζυγό του.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει δεχτεί αυστηρή κριτική και έντονο χλευασμό. Πώς το αντιμετωπίζει; ”Παρακολουθώ φανατικά την Ελληνοφρένεια και γελάω πάρα πολύ. Έχουν φοβερό ταλέντο τα παιδιά, παρόλο που για κάποιους λόγους με μισούν. Δεν έχει σημασία! Το κάνουν πολύ ωραία και έχουν πολύ πλάκα. Γελάω πραγματικά. Πολύ δύσκολα θα με ακουμπήσει κάτι εσωτερικά, γιατί ξέρω ότι οι άνθρωποι που τα λένε δεν με ξέρουν. Αν κάποιος πάρει τις θέσεις μου μία προς μία και μου πει τι το ακραίο έχω πει, εγώ θα του πω μπράβο”, δηλώνει στο περιοδικό ΕΓΩ!

Όταν η συζήτηση πήγε στην Ευγενία Μανωλίδου, είπε ενθουσιασμένος: ”Η Ευγενία είναι η μάστερ σεφ της ζωής μου, αλλά και πολύ καλή στη μαγειρική! Απλώς, τώρα έχει μάθει λίγο πιο γκουρμέ γεύσεις. Στην αρχή της γνωριμίας μας, είχε κάνει ένα εξαιρετικό πιάτο με κρέας και μια σάλτσα από μέλι και σύκο. Ήμουν πολύ μεγάλος θαυμαστής της μουσικής της, είδα ότι είναι καταπληκτική μαμά και μου αρέσει ότι είναι πολύ πειθαρχημένη”, εξηγεί.

Ο ίδιος μάλιστα υπερασπίζεται την σύζυγό του σε όσους τη κατηγορούν ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τηλεόραση. ”Όσοι τα γράφουν δεν τη ξέρουν. Αν η Ευγενία είχε ψώνιο με το γυαλί θα μπορούσε να είναι σε εκπομπές από το πρωί μέχρι και το βράδυ κάθε μέρα. Αντ’αυτού δεν εμφανίζεται πουθενά. Όσοι κάνουν τηλεόραση καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για ρόλους. Η Ευγενία στη Στιγμή της Αλήθειας έκανε έναν ρόλο τον οποίο της ανέθεσε ένα κανάλι. Είναι σαν να κατηγορείς έναν ηθοποιό”!

Ο Άδωνις παραδέχεται πως διατηρεί άψογες σχέσεις με την πρώην σύζυγό του Μαρία και ότι η ίδια δεν πληγώθηκε που συνέχισε τη ζωή του με την Ευγενία: ”Τη Μαρία την αισθάνομαι σαν μέλος της οικογένειάς μου. Θα πληγωνόταν αν χώριζα με εκείνη για την Ευγενία. Δεν έγινε έτσι. Όταν βρέθηκα με την Ευγενία, είχε ήδη τελειώσει ο γάμος μου με τη Μαρία. Δεν ήταν η Ευγενία αιτία του διαζυγίου μου, όπως δεν ήμουν κι εγώ η αιτία του διαζυγίου της με τον τέως σύζυγό της. Όταν βρεθήκαμε ήμαστε και οι δύο μόνοι. Άρα δεν υπάρχει το στοιχείο της ζήλειας”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε