Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Α. Γεωργιάδης – Ε. Μανωλίδου: Έχουμε περάσει κρίση στον γάμο μας αλλά την ξεπεράσαμε!

Α. Γεωργιάδης – Ε. Μανωλίδου: Έχουμε περάσει κρίση στον γάμο μας αλλά την ξεπεράσαμε!

Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης σε μια από τις σπάνιες κοινές συνεντεύξεις τους μιλούν για όλους και για όλα!

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της ελληνικής showbiz και σε καμία περίπτωση δεν σου περνάει απαρατήρητο! Ο λόγος για την Ευγενία Μανωλίδου και τον Άδωνη Γεωργιάδη που έδωσαν μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις τους στο Πρώτο Θέμα. Εκεί, μίλησαν για όλους και για όλα! Την κριτική που δέχονται, την κρίση που πέρασε ο γάμος τους, ακόμη και αν θα εκδώσουν με κοινή φωτογραφία το προεκλογικό φυλλάδιο του Άδωνη!

Η παραίτηση του Άδωνη Γεωργιάδη από Υπουργός Ναυτιλίας και οι επιπτώσεις στην οικογένεια

Μπορεί το διάστημα που επιτέλεσε Υπουργός Ναυτιλίας ο Άδωνις Γεωργιάδης να έδωσε αίγλη στο όνομά του, όμως η Ευγενία Μανωλίδου έχει αντίθετη γνώμη γι’ αυτό. Μάλιστα, λέει ότι όσο ήταν Υπουργός τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για την οικογένεια διότι δεν βλέπονταν καθόλου. “Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή για εμένα που έχω συνηθίσει τον Άδωνη πιο ενεργό στην οικογενειακή μας ζωή. Δεν σας κρύβω ότι η παραίτησή του με έκανε να νιώσω τεράστια ανακούφιση”, λέει χαρακτηριστικά στην συνέντευξή της στο “Πρώτο Θέμα”, η Ευγενία Μανωλίδου.

Διάβασε στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε για τον σύζυγό της και την οικογένειά της

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε