Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Α. Γεωργούλης: “Έχω πληγωθεί δυνατά από τρεις γυναίκες”

Ο ηθοποιός μιλά για την ζωή του στην Αμερική, τον έρωτα, τις πρώην του και το ενδεχόμενο να κάνει δική του οικογένεια.

Ο Αλέξης Γεωργούλης εδώ και αρκετό καιρό, βρίσκεται ανάμεσα στην Αμερική και την Ελλάδα. Το μεγαλύτερο διάστημα μένει στο L.A. όπου παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής. Μάλιστα, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town δηλώνει ενθουσιασμένος με την Σούζαν Μπάτον, την δασκάλα υποκριτικής του.

“Ανακτώ δυνάμεις, γεμίζω μπαταρίες, μου κάνει καλό”, αναφέρει για την ζωή του στην Αμερική. Ωστόσο, αυτό το οποιο ακόμη δεν έχει καταφέρει να συνηθίσει, είναι ο καθωσπρεπισμός που υπάρχει στους ανθρώπους του L.A.  

Ένα από αυτά που του έχουν λείψει πολύ, είναι οι φίλοι του. “Αν δεν έχω τους φίλους μου, είμαι μισός”, δηλώνει και συμπληρώνει πως η διαφορετική νοοτροπία των Αμερικανών, είναι ο λόγος που δεν έχει κάνει πολλούς φίλους στη χώρα. “Αυτό που ακολουθούν οι άνθρωποι εδώ είναι οι κανόνες. Κι ένα άλλο, με το οποιο γελάω συνέχεια, είναι ότι αγαπάνε πολύ τις ουρές, τους αρέσει να κάθονται σε μια ουρά και να περιμένουν”.

Παράλληλα, μιλάει για το κυνήγι της διεθνούς καριέρας. Ο Αλέξης λέει πως αν και θα ήθελε να κυνηγήσει μια καριέρα στο εξωτερικό, αυτή την στιγμή δεν είναι στα σχέδιά του. “Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι η προτεραιότητά μου να πιάσω κάποια δουλειά στην Αμερική. Εγώ θέλω να βελτιώσω την τεχνική μου και να εμβαθύνω περισσότερο στην υποκριτική, θέλω να μάθω”, αναφέρει.

Αν και λάτρης του αδύναμου φύλου, οι γυναίκες στην Αμερική δεν τον εντυπωσιάζουν. “Είναι πλαστικές. Ειδικά, αν κυκλοφορήσεις στο Beverly Hills θα δεις ψεύτικα χείλη, ψεύτικα ζυγωματικά, ψεύτικα βυζιά. Ασχολούνται μόνο με την επιφάνεια, με το να περνάνε καλά, να είναι ευτυχισμένοι”, δηλώνει.

Στην Αμερική ο χρόνος που διαθέτει στον εαυτό του είναι πολύς, ενώ δείχνει να απολαμβάνει τη μονάχικότητά του! “Παλιότερα, το να κάτσω να δω μια ταινία μόνος μου, ή να διαβάσω ένα βιβλίο ήταν σπάνιο. Αυτό όμως τώρα με έφερε πιο κοντά με μένα, πιο κοντά στα συναισθήματά μου, στο ασυνείδητό μου”. Περνάει τον καιρό του μοναχικά, αλλά δεν τον νοιάζει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε