Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Α. Γκλέτσος στο TLIFE: “Τους έδωσα τα χέρια να μου περάσουν χειροπέδες, αλλά δεν το έκαναν”!

Ο δήμαρχος της Στυλίδας μίλησε στο TLIFE για το άνοιγμα των παρακαμπτήριων που σχεδιάζει να δώσει αύριο σε λειτουργία ο δήμος και τις αντιδράσεις των αρχών που πήγαν να τον συλλάβουν.

Αποφασισμένος να υπερασπιστεί τους κατοίκους της Στυλίδας εμφανίστηκε ο δήμαρχος Aπόστολος Γκλέτσος. Ο ίδιος αποκάλυψε στο TLIFE ότι αύριο το πρωί θα δώσει σε λειτουργία τους δρόμους, για να εξυπηρετήσει τους κατοίκους της περιοχής.

 
“Αύριο, γύρω στις 7 με 8 το πρωί, θα δώσουμε σε λειτουργία τους δρόμους, για να μπορούν οι κάτοικοι να πηγαίνουν στα σπίτια τους χωρίς να πληρώνουν διόδια”, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Το Δημόσιο, σύμφωνα με τη σύμβαση που έχει υπογράψει, έπρεπε να έχει φτιάξει τους δρόμους και δεν τους έφτιαξε. Μας κοινοποίησαν ότι οι κάρτες ελεύθερης εισόδου λήγουν απόψε το βράδυ και οφείλουμε να κάνουμε κάτι. Δεν μπορούμε να πληρώνουμε χαράτσι για να πάμε από το ένα σημέιο της πόλης στο άλλο. Ούτε μπορούν οι άνθρωποι που δουλεύουν σε χωράφια και μαζεύουν τον καρπό τους να πληρώνουν 20 φορές την ημέρα διόδια”.
 
Ακόμη, ο ίδιος δήλωσε πως ήρθε η αστυνομία να τον συλλάβει, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε. “Η αστυνομία ήρθε να συλλάβει τον Δήμαρχο, τους έδωσα τα χέρια να μου περάσουν χειροπέδες, αλλά μου είπαν: “όχι Δήμαρχε δεν μπορούμε να σε συλλάβουμε” και έφυγαν”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε