Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Α. Ηλιάδη: Αν νιώσω πως θέλω να είμαι μ’ έναν άνθρωπο for ever and ever, τότε θα παντρευτώ!

Μιλά για τον γιο της, τον νέο της σύντροφο και τον γάμο! Δες φωτογραφίες

”Αισθάνομαι πως θέλω να βγάλω την ψυχή μου και να του τη δώσω. Βλέπω αυτό το δώρο Θεού, που το πλάσαμε εγώ κι ο μπαμπάς του και σκέφτομαι πως από μόνο του αυτό είναι ένα θάυμα”, εξομολογείται η γοητευτική μαμά, Αγγελική Ηλιάδη για τον Μπαμπίνο της! Η γνωστή τραγουδίστρια φωτογραφίζεται για το Down Town και αναφέρει σχετικά με τη σχέση που έχει με τον γιο της:

”Ο μικρός είναι πάνω απ’ όλα και πρώτα απ’ όλα. Πάντα συζητάω μαζί του για οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μου. Βλέπω και φιλτράρω πάρα πολύ καλά τις αντιδράσεις του και αναλόγως προχωράω… Εννοείται ότι θα έπαιρνα την άδειά του για να παντρευτώ. Έχει τύχει μπροστά στον Μπάμπη να ‘ερθει κάποιος και να μου πει: ”Θέλω να βγούμε για φαγητό.” κι εγώ του απάντησα: ”Αν δεν με αφήσει ο γιος μου, δεν μπορώ να βγω μαζί σου, λυπάμαι”. Ο γιος μου δεν με άφησε και δεν βγήκα. (γέλια)”

Ένα δεύτερο παιδάκι…

”Δεν φοβάμαι μήπως σπάσει αυτή η μαγική σχέση που έχω με τον Μπάμπη αν έρθει ένα ακόμα παιδάκι. Το έχω συζητήσει μαζί του και θα το ήθελε κι εκείνος πάρα πολύ να αποκτήσει αδερφάκι. Ο Μπάμπης βέβαια είναι ήδη 6 ετών και προς το παρόν δεν το βλέπω να κάνω άλλο παιδί, οπότε όταν το αποφασίσω, εκείνος θα είναι ήδη αρκετά μεγάλος.”

Στο νέο κι αγαπημένο της τραγούδι ”Όνειρα γλυκά” ο γιος της τραγουδάει την εισαγωγή…

”Η απόφαση ήταν ουσιαστικά δική του! Είχα κάνει το ντέμο στο στούντιο και το είχα πάρει στο αυτοκίνητο να το ακούω συνέχεια. Σε μια βόλτα μας με το αυτοκίνητο του το έβαλα και του είπα ”άκου μωρό μου, αυτό το τραγούδι είναι για σένα”. Επειδή όμως κάποια στιγμή οι στίχοι λένε ”όσο μεγαλώσουν τα φτερά σου, κολύμπα μακριά σε μέρη μαγικά”, ενοχλήθηκε. ”Τι εννοείς μαμά, όταν μεγαλώσω θέλεις να φύγω μακριά από εσένα;” με ρώτησε.

Του απάντησα ”όχι καρδιά μου, δεν εννοώ αυτό” και του εξήγησα πως απλά θέλω κάποια στιγμή να στηριχτεί στις δικές του δυνάμεις. Ξαπλώνω λοιπόν, ένα μεσημέρι -δεν με είχε πάρει ο ύπνος ακόμη- και έρχεται εκείνος στην πόρτα και αρχίζει να τραγουδάει όλο το κομμάτι από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήρθε κοντά μου λες και ήθελε να με νανουρίσει και μου χάιδευε τα μαλλιά. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν, πήρα το τηλέφωνό μου και τον ηχογράφησα και αυτό το κομμάτι το έβαλα στο CD.”

Διάβασε περισσότερα στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε