Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

A.Jolie: Μου αρέσει να δουλεύω με τον Brad Pitt!

Η δημοφιλής ηθοποιός παρόλο που είναι μητέρα 5 παιδιών, δεν διστάζει στον κίνδυνο των σκηνών δράσης κι απολαμβάνει την συνεργασία της με τον σύντροφό της!

“Το αστείο είναι ότι τώρα που έχω παιδιά έχω περισσότερα κίνητρα για να κάνω σκηνές δράσεις γιατί τα παιδιά τις λατρεύουν”, δηλώνει η Angelina Jolie με αφορμή την καινούρια της ταινία “Salt” που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Ιουλίου.

H σέξι ηθοποιός ενσαρκώνει τον ρόλο ενός πράκτορα της CIA, τα γυρίσματα της οποίας γίνανε 8 μήνες μετά την γέννηση των διδύμων Knox και Vivienne. “Μόλις είχα γεννήσει δύο παιδιά και η ανάγκη να είμαι σε καλή φόρμα ήταν ευπρόσδεκτη”, δήλωσε η star σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Entertainment”.

O σκηνοθέτης της ταινίας Phillip Noyce ήταν διστακτικός στο να κάνει η Jolie επικίνδυνες σκηνές αλλά η ίδια δεν είχε κανένα απολύτως φόβο.

Άλλο ένα γεγονός στο οποίο δείχνει ενθουσιασμό η επιτυχημένη ηθοποιός είναι η συνεργασία της με τον πρώην συμπρωταγωνιστή και νυν σύντροφό της Brad Pitt. “Μου αρέσει να δουλεύω μαζί του. Είναι ο αγαπημένος μου ηθοποιός για να δουλεύω μαζί του. Το μόνο περίπλοκο είναι να βρούμε το σωστό σενάριο”, υποστηρίζει η Angelina.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε