Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Α. Καμηλά – Π. Στογιάκοβιτς: “Χαλαρές στιγμές στο σπίτι τους στη Χαλκιδική με τα παιδιά τους!”

Η Αλέκα Καμηλά που μόλις 2 μήνες πριν έφερε στον κόσμο το τρίτο τους παιδί, ξεκουράζεται μαζί με την οικογένειά της στο εξοχικό τους σπίτι…

Η Αλέκα Καμηλά που μόλις 2 μήνες πριν έφερε στον κόσμο το τρίτο τους παιδί, ξεκουράζεται μαζί με την οικογένειά της στο εξοχικό τους σπίτι, στο Ποσείδι Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “real life” η Αλέκα απολαμβάνει σπάνια την παραλία λόγω των απαιτήσεων του νεογέννητου αγοριού της, δροσίζεται όμως στην πισίνα του σπιτιού τους. Η βίλα τους είναι πάντα γεμάτη από κόσμο αφού στο ζευγάρι αρέσει να μοιράζεται τον χρόνο του με τους φίλους του.

Την περασμένη Κυριακή ο σύζυγός της μαζί με τους καλεσμένους και τα 2 μεγαλύτερα παιδιά του, βρέθηκαν στην παραλία για να χαρούν την ηλιόλουστη μέρα. Λίγο αργότερα ήρθε και η Αλέκα γιατί πήγαινε στο σούπερ μάρκετ να κάνει τα ψώνια για το απογευματινό τους φαγητό. Κάθισε λίγο στην παραλία απολαμβάνοντας το δροσερό αεράκι και λίγο αργότερα μαζί με την μικρή της κόρη κατευθύνθηκαν στο σπίτι για να ετοιμάσουν το γεύμα.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο Tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε