Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

A. Kωστάλας : “Ντρεπόμουν να πω ότι δεν είχα λεφτά για να φάω”!

Ο Αλέξης Κωστάλας μίλησε στο περιοδικό “Εγώ” για την Ζέτα Μακρυπούλια, για τις δύσκολες μέρες που βίωσε επειδή δεν είχε φαγητό να φάει, για την συμβίωση αλλά και για την μοναξιά…

Ο Αλέξης Κωστάλας μίλησε στο περιοδικό “Εγώ” για την Ζέτα Μακρυπούλια, για τις δύσκολες μέρες που βίωσε επειδή δεν είχε φαγητό να φάει, για την συμβίωση αλλά και για την μοναξιά!
 
Για την  παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια, ο Αλέξης είπε : “Με την Ζέτα δεν είμαστε φίλοι, αλλά την έχω δει σε πράγματα που έχει παρουσιάσει. Πέρα από την ομορφιά, έχει φινέτσα, ωραίο και ήρεμο λόγο, χιούμορ. Έχει την ετοιμότητα να αυτοσχεδιάσει”.
 
Για τις 25 μέρες που έμεινε χωρίς φαγητό ο ίδιος αποκάλυψε ότι έπαιρνε ένα φλιτζάνι τσάι και έβαζε ζάχαρη για να χορτάσει : “Ένα φλιτζάνι τσάι στοίχιζε 10 σεντς και μπορούσες να βάλεις όση ζάχαρη ήθελες χωρίς να την πληρώσεις. Οπότε έπαιρνα ένα φλιτζάνι τσάι, το γέμιζα ζάχαρη και την έτρωγα με το κουτάλι για να πάρω κάποια ενέργεια. Ντρεπόμουν να πω ότι δεν είχα να φάω. Είχα μαζέψει το παντελόνι μου 4 φορές!”
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε