Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Α.Κούγιας: “Η Τζούλια δεν θυμάται τίποτα απο τη μοιραία νύχτα”!

Α.Κούγιας: “Η Τζούλια δεν θυμάται τίποτα απο τη μοιραία νύχτα”!

Ο Αλέξης Κούγιας δηλώνει ότι η πελάτισσά του δεν θυμάται τι έκανε τη νύχτα που γυρίστηκε το ροζ βίντεο!

Την ώρα που ένα νέο δίλεπτο ερωτικό βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του στην εφημερίδα Real News, δίνει άλλη διάσταση στο θέμα του ερωτικού βίντεο της Τζούλιας που κυκλοφόρησε στα περίπτερα όλης της χώρας.

Ο κ.Κούγιας, υποστηρίζει ότι η πελάτισσά του παραπλανήθηκε και ότι δεν ήταν σε κατάσταση να αντιληφθεί όλα όσα έγιναν τη μοιραία νύχτα που γυρίστηκε η ταινία στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Η Τζούλια σε χειρόγραφη επιστολή που έστειλε στο δικηγόρο της αναφέρει χαρακτηριστικά:” Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα από το μοιραίο βράδυ”.

Στην  ίδια επιστολή η κ.Αλεξανδράτου, υποστηρίζει ότι γνώρισε το νεαρό σε γνωστό μπάρ της Αθήνας και δεν ξέρει ακόμα και σήμερα αν είναι Γάλλος, Ισπανός ή Ιταλός!

Ο δικηγόρος της πάντως δήλωσε στην εφημερίδα ότι η Τζούλια, ουδέποτε συμφώνησε να γυρίσει ταινία πορνό και να αμειφθεί γι΄αυτή, υπογράφοντας κάποιο συμβόλαιο.

Την ίδια ώρα ο πρώην σύντροφός της Χρήστος Ψωμόπουλος δηλώνει : “Μόλις μπήκα στο στρατό,βρήκανε την ευκαιρία, την πήρανε και γυρίσανε αυτό το βίντεο. Δεν θέλω να έχω καμμία σχέση με όλο αυτό που συμβαίνει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε