Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Α. Κούλη στο TLIFE: “Συγκινήθηκα πολύ όταν έφυγε η Μαρία για τη Σπιναλόγκα!”

Η τηλεοπτική Φωτεινή από το “Νησί” μίλησε στο TLIFE για το ρόλο της, τα γυρίσματα στην Κρήτη και τις συγκινητικές στιγμές που έζησε εκεί.

Για το ρόλο της Φωτεινής Αγγελοπούλου που υποδύεται στο “Νησί”, τη φιλία της με την “Μαρία”, τα γυρίσματα στην Κρήτη και τις συγκινητικές στιγμές που έζησε εκεί μίλησε η Αννίτα Κούλη στο TLIFE.

 

Η ταλαντούχα ηθοποιός συμμετέχει φέτος σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης που καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό. Η Φωτεινή, η ηρωίδα που ενσαρκώνει είναι η πιστή φίλη των δυο πρωταγωνιστριών, που θα σταθεί στο πλευρό της Μαρίας στις δύσκολες στιγμές που την περιμένουν στη Σπιναλόγκα. Όταν η Μαρία φεύγει από την Πλάκα, η Φωτεινή δεν την εγκαταλείπει. Την επισκέπτεται συχνά και είναι τα μάτια και τ’ αυτιά της. Είναι αυτή που της θυμίζει την παλιά ζωή της.

 

Τι ήταν αυτό που σου άρεσε πιο πολύ στο ρόλο της Φωτεινής στο “Νησί”;

Μου αρέσουν τα πάντα σε αυτόν το χαρακτήρα. Την αγάπησα την Φωτεινή από την πρώτη στιγμή. Είναι υπόδειγμα φίλης και πρόκειται για έναν δυνατό άνθρωπο. Αν και η Φωτεινή δεν έχει κακή τύχη και δεν αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες, στέκεται βράχος στο πλευρό της φίλης της. Βάζει σκοπό της ζωής της να προστατέψει την Μαρία στις δύσκολες στιγμές που θα ζήσει, εξαιτίας της ασθένειάς της.

 

Έχεις κοινά στοιχεία με την ηρωίδα;

Το κοινό μας στοιχείο είναι η μεγάλη αξία που δίνουμε στη φιλία. Η φιλία παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της Φωτεινής, όπως και στη δική μου.

 

Ποια ήταν η πιο δυνατή στιγμή στη σειρά;

Αυτό που βίωσα πιο έντονα ήταν η σκηνή του αποχαιρετισμού με την Μαρία. Συγκινήθηκα πολύ όταν την αποχαιρέτισα, λίγο πριν πάει στη Σπιναλόγκα. Η Μαρία μας είχε ζητήσει να μην βγει κανείς να την ξεπροβοδίσει, την ώρα που έφευγε. Εγώ είχα κλειστεί στο σπίτι με την οικογένειά μου και ξέσπασα σε κλάμματα. Αυτή τη σκηνή τη βίωσα πολύ έντονα.

Δες εδώ όλη τη συνέντευξη

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε