Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

A. Kutcher: Χάκαραν το twitter του και έγραφαν για το δήθεν νεο του κορίτσι!

Ποιοι ήθελαν το νέο κορίτσι του Ashton Kutcher να είναι η Lorene Scafaria!

Τελικά δεν ήταν ο Ashton σε κατάσταση ενθουσιασμού αλλά οι χακερς του λογαριασμού του στο twitter… Eίπαμε κι εμείς αποκαλύφθηκε έτσι απλα;

Σύμφωνα με τα προηγούμενα tweets του ο Ashton σύστηνε επίσημα το κορίτσι του… Αλλά πριν λίγο έσπευσε να γράψει πως κάποιοι νομίζουν ότι είναι έξυπνοι “χακεύοντας” το twitter του…

Έτσι πριν και λίγο όλοι νομίζαμε ότι ο Ashton Kutcher ξεπέρασε την Demi Moore και μάλιστα βρήκε και νέο κορίτσι. Και το όνομα αυτής; Lorene Scafaria και είναι η ηθοποιός εκείνη με την οποία φημολογούταν ότι έχει σχέση ο Ashton. Εκεινη που όλοι βιάστηκαν να πουν ότι μοιάζει απίστευτα με την Demi Moore.

Οι χακερς λοιπόν έκαναν μια σειρά από posts στο twitter του Ashton…
Αρχικά έγραψan: “Τσέκαρε το σπίτι της νέας μου κοπέλας, της Lorene”. Ενώ σήμερα το πρωί έγραψε το εξής: “Τίποτα καλύτερο από ένα πρωινό μετά από μια μεγάλη νύχτα στο σπίτι της Lorene στον λόφο του Hollywood”, ενώ το τελευταίο του post τα είπε όλα: “Πρώτη επίσημη νύχτα με το νέο μου κορίτσι, τη Lorene. Oπότε ίσως φάμε πρωινό όλοι μαζί την επόμενη φορά!”

Πάντως, η σχέση του Ashton με την Lorene Scafaria υπάρχει τουλάχιστον φιλικά και ο πρώην σύζυγος της Demi Moore ανέβασε photo στο twitter όπου ήταν μαζί στη Ρώμη, λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε