Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

A.Μικρούτσικος: Από την κορυφή στον πάτο!

A.Μικρούτσικος: Από την κορυφή στον πάτο!

Είναι ίσως ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ της ιδιωτικής τηλεόρασης και πλέον απομωνομένος σ’ένα νησί, μαθαίνει μέρα με τη μέρα και από κάποια κατάσχεση που αφορά τα περιουσιακά του στοιχεία…

“Περισσότερο τον έχει πειράξει ο χωρισμός με τη γυναίκα του παρά τα θέματα που αντιμετωπίζει με τις τράπεζες και τον πλειστηριασμό ” , λέει ο δικηγόρος του Αντρέα, Σωτήρης Παγώνας.

 

Το περιοδικό Down Town έκανε αφιέρωμα στο γνωστό παρουσιαστή και μία μεγάλη αναδρομή της πορείας του!

Ο “πύρηνος” λόγος του απέναντι στους έξι δικηγόρους κατά τη διάρκεια της προβολής του Big Brother φέρνοντας 49.000 ευρώ πρόστιμο και το βήμα που έκανε αγοράζοντας το 49% των studios Τσιλιγιάννη, ήταν το έναυσμα της καθοδικής του πορείας. 

Ο Αντρέας ήθελε να τελειώσει την τηλεόραση και να “αράξει” στη Μήλο με την πρώην σύζυγό του Δήμητρα, ψαρεύοντας με το φούσκωτό του και γράφοντας τραγούδια. Τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όμως…

Τώρα όντως ζει στην περιβόητη μεζονέτα της Κηφισιάς, δίχως να σηκώνει κανένα τηλέφωνο και απέχοντας από τα media. O θάνατος της πρώτης γυναίκας του Μαρίας Δημητριάδη, με την οποία απέκτησε και ένα γιο το Στέργιο,  τον στενοχώρησε αρκετά με αποτέλεσμα η ψυχολογία του να αλλάξει και να πάρει κάποια κιλά… Ο μόνος λόγος που μπορεί να βγαίνει από το σπίτι είναι οι επισκέψεις του στο σπίτι του αδερφού του, Θάνου.

Σημασία έχει πως ο δικηγόρος τού Αντρέα λέει πως τον ακούει σε εξαιρετική κατάσταση και πως όλα τα οικονομικά προβλήματα είναι υπό έλεγχο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε