Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Α. Ναθαναήλ στο TLIFE: ”Όταν περάσαμε κρίση με τον άντρα μου του έκανα ερωτική εξομολόγηση στην τηλεόραση”!

Η Αννίτα μίλησε για τον γάμο και τον έρωτα, τις κορούλες της και τα επαγγελματικά της βήματα. Τι απαντάει σε όσους την κατηγορούν και την κατακρίνουν, με αφορμή το ριάλιτι;

Η Αννίτα Ναθαναήλ, μία εκ των έξι  ”Real Housewives” του Ant1, σε συνέντευξη που έδωσε στο TLIFE, μίλησε για τον έρωτα, τον γάμο, το ριάλιτι στο οποίο συμμετέχει και φυσικά… την μεγαλύτερη αδυναμία της. Τις κορούλες της, Τερέζα και Σύνθια, που τόσο πολύ λατρεύει!

Πώς είναι η ζωή της, από τότε που προστέθηκαν σ’ αυτή οι κορούλες της; ”Η ιδιότητά μου ως μητέρα είναι το κέντρο της ζωής μου. Τα παιδιά είναι μια προέκταση του εαυτού μου, οπότε είναι το πιο βασικό πράγμα που έχω. Η ζωή μου χωρίς τα παιδιά μου, δεν θα είχε νόημα ή δεν θα είχε τουλάχιστον, το νόημα που έχει σήμερα. Νιώθω ολοκληρωμένη, πάνω από όλα, έχοντας κάνει παιδιά και όλα τα άλλα που πλαισιώνουν αυτά, αποτελούν απλά γαρνιτούρα. Η βάση μου είναι η μητρότητα, νιώθω υπέροχα, έχω δύο καταπληκτικά κορίτσια. Αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι που εισπράττω καθημερινά στο έπακρο τους καρπούς του κόπου μου. Διότι όσο δίνεις, παίρνεις. Κι αυτή είναι η πραγματικότητα. Τίποτα δεν σ’ αποζημειώνει, όσο αυτός ο ρόλος. Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως που να σου αφήνει γεύση, ίδια με της σχέσης και της καθημερινής συναναστροφής με τα παιδιά σου. Είναι η μόνη αδιαπραγμάτευτη αγάπη που έχω στη ζωή μου. Η αγάπη τους είναι η κρυφή δύναμη μέσα μου. Από αυτή πηγάζει όλη η ενέργειά μου. Τα παιδιά είναι ένας γλυκός κι ωραίος εθισμός.”

Ποιες δυσκολίες όμως, αντιμετωπίζει, σαν εργαζόμενη μητέρα; ”Είμαι μια τρελή που τρέχει όλη μέρα, με ένα ρολόι στο χέρι, για να τα προλάβω όλα, μιας και η μέρα μου περιορίζεται από την ώρα που θα αφήσω τα παιδιά στο σχολείο το πρωί (8.00) μέχρι το μεσημέρι (14.00) που θα τα πάρω. Ό,τι προλάβω, το κάνω μέσα σ’ αυτό το παράθυρο. Από κει και πέρα είμαι πάλι διαθέσιμη, για οτιδήποτε άλλο, μετά τις 21.00 το βράδυ, που οι μικρές έχουν πάει για ύπνο. Και πίστεψέ με, είναι ελάχιστες οι φορές που έχω ενέργεια να κάνω κάτι μετά.

Το μεσημέρι μετά το διάβασμα, ασχολούμαστε με εξωσχολικές δραστηριότητες. Κάθε μέρα έχουμε και μια νέα περιπέτεια. Η κάθεμιά έχει το δικό της πρόγραμμα και δεν θέλω να τους στερήσω αυτή τη δυνατότητα, τη στιγμή που διατείθεμαι και μπορώ να είμαι δίπλα τους. Δεν σου κρύβω ότι, συνειδητοποιώ, πως δεν είναι πολλά τα χρόνια που θα τις έχω κοντά μου. Είναι η στιγμή που πραγματικά δένομαι με τα παιδιά μου, σ’ αυτές τις ηλικίες που δεν είναι πια πολύ τρυφερές. Τα παιδιά χτίζουν τον χαρακτήρα τους κοντά σ’ εμένα, ελλείψει – λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων – του πατέρα τους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε