Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Α. Νέγκα για παίκτες του Just: ”Αν δεν θέλουν να παίξουν, ας κάτσουν σπιτάκι”!

Η Αθηναϊς Νέγκα μιλάει για το Just the two of us, για τα κριτήριά της και για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον Αντώνη Βλοντάκη.

Η Αθηναΐς Νέγκα μιλάει για το αν κατά τη γνώμη της σε ένα παιχνίδι όπως το Just the two of us, μετράε περισσότερο η εμφάνιση ή η φωνή. ”Όλο το πακέτο. Αναρωτιέμαι γιατί αυτό θεωρείται χαμηλό. Αν μετρούσε μόνο η φωνή, η Madonna δεν θα είχε κάνει καριέρα”, δηλώνει στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Απαντάει επίσης και στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον Παναγιώτη Βλοντάκη όταν τον αποκάλεσε φωτογενή πολίστα: ”Ένα κοπλιμέντο συμμαζεμένο έκανα. Πού να φανταστώ πως θα τον ενοχλούσε τόσο; Νομίζω ότι δεν κατάλαβε τις προθέσεις μου. Ελπίζω να κάνω λάθος και ο Αντώνης να είναι ΟΚ με όλο αυτό που έγινε, γιατί τον συμπαθώ”.

Και συνεχίζει: ”Αν δεν θέλουν να παίξουν, ας κάτσουν σπιτάκι. Αυτά περί φιλανθρωπικού σκοπού είναι καλά αλλά και οι κριτές για τον ίδιο λόγο είμαστε εκεί. Εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε; Η κρίση είναι πάντα ανώριμο και άδικο πράγμα, όμως παίζουμε. Μακάρι να είμαστε άδικοι κριτές, να πάρει ο κόσμος τηλέφωνο να σώσει τους αδικημένους, να μαζέψουμε περισσότερα χρήματα για τους Έλληνες αθλητές των Special Olympics. Ντροπή να διαμαρτύρονται τόσο! Δεν το κάνουν βέβαια όλοι”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε