Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Α. Οικονομάκου: “Έχω βιώσει ακραίες καταστάσεις σε μια σχέση”

Η Αθηνά Οικονομάκου μιλάει για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και τον Όθωνα Μεταξά

Η δολοπλόκος Ξένια, στη “Ζωής της Άλλης”, κατά κόσμον Αθηνά Οικονομάκου, δίνει απαντήσεις για την φημολογούμενη σχέση της με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, μιλάει για τον έρωτα, τη ζήλια αλλά και για το αν είναι ερωτευμένη αυτή την
περίοδο.

Κατά καιρούς, διάφορα δημοσιεύματα την θέλουν στο πλευρό διαφόρων αντρών. Η Αθηνά, εξηγεί και το πως νιώθει κάθε φορά που η προσωπική της ζωή γίνεται πρωτοσέλιδο. “Στενοχωριέμαι με όλα αυτά, γιατί νιώθω αδύναμη και τις περισσότερες φορές δεν μπορώ να προστατεύσω τον εαυτό μου.Κάποιες φορές έχω έρθει σε τόσο άβολη θέση που είπα “ήμαρτον πια!”, γράφονται πράγματα για μένα που είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας”.

Η Αθηνά παραδέχεται πως προτιμά να κάνει μακροχρόνιες σχέσεις. Βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μάθει ότι βρίσκεται σε νέα σχέση από τα περιοδικά και την τηλεόραση! Όσο για την σχέση της με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη; “Φυσικά και είναι φιλική. Μιλάμε έχουμε επικοινωνία, έχουμε πολύ καλή σχέση, ποτέ δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα μεταξύ μας, αλλά ως εκεί”.

Άλλη μια σχέση που της είχαν “χρεώσει” ήταν με τον συμπρωταγωνιστή της Όθωνα Μεταξά. Η ηθοποιός παραδέχεται πως όλα αυτά την κουράζουν! Ωστόσο, δεν θέλει να επιβεβαιώσει αλλά ούτε να διαψεύσει οτιδήποτε. “Το τι είναι ακριβές και τι είναι αναληθές μόνο εγώ και τα άτομα που ήμασταν μαζί το ξέρουν. Δεν χρειάζεται να γνωρίζει όλος ο κόσμος για την προσωπική μου ζωή”.

Αυτή την περίοδο στην προσωπική της ζωή, δηλώνει πως είναι ηρεμή και ευτυχισμένη. Αν και όταν ερωτεύεται τα δίνει όλα στον σύντροφό της, προσπαθεί να κρατάει τις ισσοροπίες ώστε να μην παραμελεί, την δουλειά της. “Επειδή είμαι ακόμη μικρή -και πολύ συναισθηματική-, δεν θέλω να χάνω τον εαυτό μου όταν ερωτεύομαι. Είναι άρρωστο. Θέλω να κρατάω το μέτρο, για να μη μου δημιουργώ προβλήματα”.

Δεν διστάζει να εκμυστηρευτεί πως έχει φτάσει στα άκρα για τα μάτια ενός άντρα! “Έχω κλάψει, έχω παρακαλέσει, έχω πληγώθεί, έχω στενοχωρηθεί για έναν άντρα, αλλά δεν το μετανιώνω!”

Διαβάστε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε