Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Α. Οικονομάκου: “Θέλω να κάνω οικογένεια”

Α. Οικονομάκου: “Θέλω να κάνω οικογένεια”

Kατάφερε μέσα σε μικρό διάστημα να κλέψει τις εντυπώσεις με την συμμετοχή της σε καθημερινά σίριαλ.

Η Αθηνά Οικονομάκου κατάφερε μέσα σε μικρό διάστημα να κλέψει τις εντυπώσεις με την συμμετοχή της σε καθημερινά σίριαλ. Τα “Κλεμμένα όνειρα” που πρωταγωνιστεί πήραν το πράσινο φως για τη νέα σεζόν, όμως η ηθοποιός αυτή την περίοδο βρίσκεται σε περιοδεία με την θεατρική παράσταση, “Τα βαφτίσια “. Για όλα αυτά και άλλα πολλά μίλησε στην εφημερίδα Real Life.

Eίσαι σε περιοδεία για τα ” Βαφτίσια΄΄. Πως περνάτε;

Το κλίμα είναι πολύ ωραίο, γιατί οι περισσότεροι γνωριζόμασταν μεταξύ μας, ήμασταν φίλοι. Διασκεδάζουμε πολύ και τις ώρες πριν την παράσταση τις περνάμε μαζί. Υπάρχουν δυσκολίες, καθώς καθημερινά παίζουμε σε διαφορετικά μέρη και μετακινούμαστε συνέχεια. Ο χώρος και το κοινό είναι διαφορετικά. Κάθε μέρα φτιάχνουμε βαλίτσα! Κατά τα άλλα, είμαστε διακοπές τύπου πενταήμερη.

Στο σανίδι υποδύεσαι το τρίτο πρόσωπο σ΄έναν γάμο. Για να υπάρξει απιστία, θεωρείς ότι μένει πάντα ένα παραμυθάκι ανοιχτό στη σχέση;

Ναι, εκτός αν είναι στη φύση σου και το κάνεις ανεξάρτητα με το πως είναι η σχέση σου. Πάντως, κάτι υπάρχει για να απιστήσεις. Αλλιώς δεν γίνεται να συμβεί από μόνη της.

Θα συγχωρούσες την απιστία; Σου έχει συμβεί;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε