Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Α. Παλαιολόγου: Φωτογραφίζεται πριν τον γάμο για γνωστό σχεδιαστή! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μεταμορφώνεται σε diva του κινηματογράφου…

Αγνώριστη είναι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στη φωτογράφιση που έκανε για τις δημιουργίες του Δημήτρη Στρέπκου και τους Celebrity Skin. Η ταλαντούχα ηθοποιός λίγο πριν ντυθεί νυφούλα, γίνεται μοντέλο και φωτογραφίζεται σαν μεγάλη diva του Χόλιγουντ. Το TLIFE σου εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες της γνωστής ηθοποιού.

 

Φορώντας μερικές από τις δημιουργίες της χειμερινής collection των Celebrity Skin, που θα παρουσιαστούν στο Athens Exclusive στις 24 Οκτωβρίου, η γνωστή ηθοποιός ποζάρει με τον αέρα της ντίβας δημιουργώντας ένα μοναδικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίος ο χαρακτηρισμός “μούσα” που της δίνει ο γνωστός σχεδιαστής.

 

“Η Αλεξάνδρα εκτός της φιλίας μας, είναι μία γυναίκα συγκλονιστικά όμορφη με ένα αέρα κλασάτο. Στοιχεία που ταιριάζαν απόλυτα με το concept της φωτογράφισης που ήταν να ενσαρκώσει μία diva του hollywood. Μου αρέσει πολύ ως γυναίκα και πιστεύω πως η ομορφιά της δεν έχει φωτογραφηθεί όσο θα έπρεπε κι αυτό θέλαμε να αναδείξουμε και μέσα από την φωτογράφιση”, ανέφερε ο Δημήτρης Στρέπκος σε συνέντευξή του στο TLIFE.

 

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε