Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Α. Παλαιολόγου: “Θέλω να κάνω οικογένεια αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτό”

Η ηθοποιός δηλώνει ερωτευμένη και αναφέρεται στην σχέση της με τον Γιάννη Πάριο που απασχόλησε τα μέσα παρά την θέλησή της.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έχει τουλάχιστον μία 20ετία στον χώρο και είναι από τους ανθρώπους που προτιμά να μην απασχολεί με την προσωπική της ζωή. Ωστόσο η σχέση της με τον Γιάννη Πάριο έστρεψε την προσοχή των μέσων πάνω της. “Δεν την είχα προκαλέσει ηθελημένα, απλά προέκυψε. Και καταλαβαίνω τον λόγο. Από εκεί και πέρα δεν έχω απασχολήσει”, εξηγεί η ίδια στο περιοδικό OK!

Αυτό που την ενδιαφέρει να βγαίνει προς τα έξω είναι η δουλειά της και η πορεία της στον χώρο αλλά παρόλα αυτά δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι είναι πολύ καλά στα προσωπικά της και μάλιστα ότι έχει στο μυαλό της την δημιουργία οικογένειας. “Στο μυαλό μου το έχω. Αυτά τα πράγματα δεν προγραμματίζονται”, αναφέρει χαρακτηριστικά. “Το γεγονός ότι τόσα χρόνια δεν έχω κάνει οικογένεια κάτι σημαίνει. Ίσως ότι δεν το είχα τόση ανάγκη. Τώρα αισθάνομαι περισσότερο την ανάγκη να το κάνω, αλλά ίσως δεν είναι εφικτό. Αν προκύψει, πάντως, θέλω“, συνεχίζει η ίδια.

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε