Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Α. Ρέμος – Γ. Αρναούτογλου: Πού συναντήθηκαν για καλό σκοπό;

Το TLIFE βρέθηκε εκεί και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Τις προηγούμενες ημέρες το TLIFE βρέθηκε στο Golden Hall και απαθανάτισε την Έλενα Παπαρίζου και τις ”ΜΕΛΙΣΣΕΣ” σε μια μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε για τα παιδάκια του ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ, αλλά και τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου που έχει στηθεί στο εμπορικό κέντρο.

Το βράδυ της Τρίτης δώσαμε ξανά το παρών εκεί μιας και πραγματοποιήθηκε μια ακόμη μεγάλη εκδήλωση με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Αντώνη Ρέμο!

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής παρουσίασε την κυκλοφορία του Friendship bracelet . Ανάμεσα μάλιστα, σε όσους βρέθηκαν εκεί για να τον απολαύσουν ήταν και o κολλητός φίλος του, Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Ρέα Τουτουνζή, η Κατερίνα Καινούργιου με την Μαρία Ηλιάκη και ο Γιώργος Σατσίδης.

Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Ρέμος αποδεικνύει για ακόμα μία φορά με αυτή του την εμφάνιση τα φιλανθρωπικά του αισθήματα. Ο λόγος; Σύντομα λοιπον θα κυκλοφορήσει στην αγορά ένα συλλεκτικό βραχιολάκι με το μονόγραμμά του -το Friendship bracelet, – από την ”Links of London”. Το σπουδαίο είναι ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν στο ίδρυμα Make-A-Wish. Το βράδυ λοιπόν της Τρίτης πραγματοποιήθηκε μεταξύ άλλων στο Golden Hall η επίσημη παρουσίασή του.

Δες φωτογραφίες του TLIFE εδώ!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε