Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Α. Σπηλιωτόπουλος – Ν. Λεονάρδου: Επισημοποιούν τη σχέση τους;

Πού βρέθηκε το ζευγάρι το περασμένο σαββατοκύριακο;

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και η κόρη του εφοπλιστή και κουμπάρου του πρώην υπουργού Τάκη Λεονάρδου, Νάνσυ, πέρισυ το καλοκαίρι, κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά σαν ζευγάρι στους δρόμους της Μυκόνου. Ένα χρόνο μετά, και συγκεκριμένα το περασμένο σαββατοκύριακο, ο Άρης και η Νάνσυ απαθανατίστηκαν από το φωτογραφικό φακό της ”Real Life”, γι ακόμα μία φορά, στο νησί των ανέμων.

Οι δυο τους, σύμφωνα με το δημοσίευμα, βρέθηκαν εκεί για μια ολιγοήμερη καλοκαιρινή απόδραση και διέμειναν στο πολυτελές εξοχικό που διαθέτει η οικογένεια Λεονάρδου, ενισχύοντας τις φήμες που θέλουν το δεσμό τους να πατά σε σταθερές βάσεις και να γίνεται όλο και πιο σοβαρή.

”Δεν εμφανίστηκαν πουθενά! Κυκλοφορούσαν ελάχιστα τις ημέρες που έμειναν στο νησί και στις εξορμήσεις τους δεν περιέλαβαν ούτε τις κοσμικές παραλίες, ούτε τα πολυσύχναστα βραδινά στέκια της Μυκόνου”, δήλωσαν άνθρωποι που γνωρίζουν το ζευγάρι. Στις φωτογραφίες μάλιστα, οι δυο τους απολαμβάνουν τα μπανάκια τους στο Αγράρι.

Επίσης, άνθρωποι που τους συνάντησαν από κοντά, ανέφεραν: ”Ήταν τρυφεροί κι απολάμβαναν εμφανώς ο ένας την παρέα του άλλου, αλλά δεν έδωσαν καμία λαβή για σχόλια με περαιτέρω δημόσιες διαχύσεις.”.

Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε