Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Α. Σρόιτερ: ''Μου ήρθε λίγο μεγάλη η αναγνωρισιμότητα''!

Α. Σρόιτερ: ''Μου ήρθε λίγο μεγάλη η αναγνωρισιμότητα''!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 17.09.2010 | 10:20

tlife

Ο Αντώνης Σρόιτερ μιλάει για το δελτίο του αλλά και για τον γάμο του με τη Δήμητρα Αιγινίτη.

Ο Αντώνης Σρόιτερ τα τελευταία τρία χρόνια γνώρισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Πώς την αντιμετωπίζει; ''Ντρέπομαι πάρα πολύ όταν έρχεται ο αστυνομικός και μου λέει κύριε Σρόιτερ τρέχετε ή Δεν πρέπει να μιλάτε στο κινητό όταν οδηγείτε. Μια χαρά μου κόβει την κλήση. Ένα σημαντικό κομμάτι του μισθού μου πηγαίνει στις κλήσεις. Μου ήρθε λίγο μεγάλη η αναγνωρισιμότητα, είχε πήξει το μυαλό μου, δεν σκεφτόμουν όπως στα 20. Στα 20 μπορεί να αντιδρούσα ξεφεύγοντας, στα 36 όμως, δύσκολα ξεφεύγεις'', δηλώνει στο DownTown.

Θεωρεί πως το δελτίο του δίνει τη δυνατότητα στον τηλεθεατή να ενημερωθεί πλήρως για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. ''Η δική μου άποψη είναι ότι ένα δελτίο ειδήσεων πρέπει να είναι δελτίο ειδήσεων. Να τελειώνει και να έχει κάποιος βλέποντάς το μπροστά του το πιάτο της ημέρας, να μην είναι ένα talk show, ένα μονοθεματικό δελτίο. Με αυτή τη λογική - και επειδή αυτή είναι και η δική μου λογική - το δελτίο ειδήσεων του Alpha είναι εκείνο που με εκφράζει, είναι το δελτίο του μέλλοντος. Προφανώς όμως από εκεί και πέρα υπάρχουν ένα ή δύο ρεπορτάζ το μήνα για τα οποία δεν συμφωνώ. Αλλά αυτό νομίζω πως συμβαίνει σε όλους'', εξηγεί.

Λέει επίσης για ποιο λόγο το παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο στις 19:00 κι όχι στις 20:00 όπως στα υπόλοιπα κανάλια. Το κάνει για λόγους ανταγωνισμού; ''Δεν φοβόμαστε κανέναν ανταγωνισμό. Αυτή η άτυπη συμφωνία που υπάρχει στην Ελλάδα για να ξεκινάνε όλα τα δελτία ειδήσεων στις 20:00 δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Το κάθε κανάλι, ανάλογα με το πρόγραμμά του, ρυθμίζει με τέτοιο τρόπο το δελτίο του, ώστε αυτό να ταιριάζει καλύτερα στο κοινό του και στο όραμά του. Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που έχουμε απέναντί μας το δελτίο του Άκη Παυλόπουλου και έχουμε ανταγωνισμό. Και μακάρι να έρθουν κι άλλοι στις 19:00. Τους περιμένουμε με χαρά''.

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο