Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Α. Σταύρου: Δεν είναι δύσκολο να εργάζομαι μαζί με την γυναίκα μου!

Τι είπε ο γνωστός ηθοποιός για τα “Μυστικά της Εδέμ”, την κρίση και τη ζωή του με την Μαριάννα Τουμασάτου!

Για τη ζωή του, την κρίση και την επιτυχημένη σειρά του Mega, στην οποία πρωταγωνιστεί μίλησε ο Αλέξανδρος Σταύρου σε συνέντευξή του στον “Ελεύθερο Τύπο”.

 
Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχεται πως η ζωή του έχει αλλάξει πολύ από τότε που έκανε τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση. Ο ίδιος ξεκίνησε από τη “Λάμψη” το 1996 και σήμερα υποδύεται τον Στέφανο στα “Μυστικά της Εδέμ”. “Η ζωή μου έχει αλλάξει πολύ θα έλεγα. Θέλω να πιστεύω ότι τώρα παίζω καλύτερα. Παίζει σημαντικό ρόλο η πείρα και η εξάσκηση.”, τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.
 
Παράλληλα, για την απόφαση της Έλενας Κυρίτση να αποχωρήσει από το χώρο του θεάματος, ο ίδιος ανέφερε το εξής: “Θα μου λείψει πολύ. Είναι πολύ σημαντική η δουλειά της, οπότε η απουσία της θα είναι αισθητή”.
 
Όσον αφορά το τέλος των “Μυστικών της Εδέμ”, ο Αλέξανδρος Σταύρου σημείωσε πως θα μπορούσαν να συνεχιστούν. “Νομίζω ότι θα μπορούσαν να συνεχιστούν. Αυτό δεν μπορώ να το κρίνω εγώ όμως. Για να λένε ο Γιώργος Κυρίτσης και η Έλενα Ακρίτα μέχρι εδώ ήταν, κάτι παραπάνω θα ξέρουν…”, είπε.
 
Για την οικονομική κρίση και το αν έχει επηρεάσει τον τομέα της τηλεόρασης, ο ταλαντούχος ηθοποιός υποστηρίζει πως “η τηλεόραση έχει περιθώριο για περισσότερη ποιότητα, αν και στην παρούσα φάση κλίνει προς το μη ποιοτικό”.
 
Τέλος, αν και ο ίδιος δεν μιλά πολύ για την προσωπική του ζωή, φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για το γάμο του με την Μαριάννα Τουμασάτου και την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του και προσθέτει πως δεν είναι δύσκολο για δυο ανθρώπους που δουλεύουν μαζί να εργάζονται και στον ίδιο χώρο. “Μπορεί να υπάρχει φθορά, από την άλλη όμως, μπορεί να είναι και πολύ ευχάριστο. Παίζει ρόλο πάντα το πόσο το θέλεις. Δεν είναι απόλυτα τα πράγματα. Έτσι και αλλιώς η κάθε σχέση έχει τις δικές της δυσκολίες. Για ‘μένα αυτό δεν είναι δύσκολο”, συμπλήρωσε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε