Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Α. Βίσση: ”5 λεπτά πριν σταματήσω να δουλεύω, θα έχω πεθάνει”

Η Άννα Βίσση σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί…

Η Άννα Βίσση σε μια συνέντευξη εκ βαθέων μιλάει για όλους και για όλα! Για την κόρη της, το τραγούδι αλλά και τις δυσκολίες που έχει περάσει.

”Πέντε λεπτά προτού σταματήσω να δουλεύω θα έχω πεθάνει. Πιστέψτε με, δεν το λέω για εντυπωσιασμό, θα έχω πεθάνει γιατί δεν θέλω να πάψω ποτέ να κάνω πράγματα. Όταν δεν κάνω πράγματα, δεν είμαι καλά, δεν είμαι χαρούμενη, νιώθω γριά. Η δουλειά με ενεργοποιεί με έναν τρόπο που είναι ο οργασμός μου”, υπογραμμίζει στο περιοδικό ”BHΜagazino”.

Μία μεγάλη αποκάλυψη έκανε η Άννα Βίσση για την κόρη της Σοφία. Η τραγουδίστρια για πρώτη φορά αποκαλύπτει μία πραγματικά πολύ δύσκολη φάση της ζωής της ως μητέρας για την κόρη της.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: ”Κάποια στιγμή με είχε ανάγκη ως μητέρα και όχι σαν φίλη”, δήλωσε η Άννα Βίσση. Εκείνες οι ώρες ήταν πολύ δύσκολες για την τραγουδίστρια καθώς όπως λέει: ”Το δικό μου παιδί είχε πρόβλημα; Δεν ήθελα να το παραδεχτώ. Κάποια στιγμή η κόρη μου περνούσε ένα πρόβλημα που εγώ δεν ήθελα να το δω”. Μετά από αυτή τη δυσκολία όμως οι δυο τους ήρθαν ακόμη πιο κοντά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε