Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Α. Βίσση: “Δεν με πειράζει να τα χάσω όλα και να ξαναρχίσω από την αρχή”

Α. Βίσση: “Δεν με πειράζει να τα χάσω όλα και να ξαναρχίσω από την αρχή”

Άκρως αποκαλυπτική, η τραγουδίστρια μιλά για τους εφιάλτες της, την τιμιότητά της και το πόσο ακριβώς πληρώνει στην εφορία.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ακόμα η Άννα Βίσση και αναρρώνει έπειτα από το ατύχημα που είχε στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρο όπου εμφανίζεται φέτος το χειμώνα.

Η τραγουδίστρια έχει αποδείξει ότι δεν την τρομάζει τίποτα και πολύ γρήγορα αναμένεται να κάνει δυναμική επιστροφή στην πίστα και να μας εντυπωσιάσει, όπως έκανε στην πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Life & Style.

Άκρως αποκαλυπτική, η Άννα μίλησε για τους εφιάλτες της, την τιμιότητά της και το πόσο ακριβώς πληρώνει στην εφορία. Φυσικά, η συνέντευξη συνοδεύτηκε και από μία εκπληκτική φωτογράφιση!

Στα 54 της δηλώνει workaholic

Δεν σταματάω ποτέ. Δεν κάνω διακοπές…. Είμαι workaholic, αλλά αυτό δεν αφορά μόνο το περιεχόμενο της δουλειάς. Όταν ηρεμώ, μπορώ να βασανίσω την ψυχή μου και με άλλα πράγματα. Μου αρέσουν οι κουβέντες με φίλους, πράγματα που ερεθίζουν την κρίση μου, μου αρέσει η ανάλυση των πληροφοριών που παίρνουμε από ένα ταξίδι, από τη ζωή γενικά, από ένα τσακωμό, από το παιδί μου, από έναν καλό φίλο.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε