Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

A. Βίσση: Πρωταγωνιστεί σε… έκθεση ζωγραφικής και δίνει συναυλίες για καλό σκοπό!

Δες φωτογραφίες και βίντεο!

Η απόλυτη Ελληνίδα star, Άννα Βίσση εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στην όμορφη Κύπρο και ο λόγος είναι οι προγραμματισμένες της συναυλίες σε Λεμεσό, Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο. Στις unplugged συναυλίες λοιπόν, που πραγματοποιεί, πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται και την αποθεώνει. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι, οι μικροί και μεγάλοι της θαυμαστές, που την υποδέχτηκαν θερμά, μόλις κατέφθασε στο αεροδρόμιο!

Ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες από δικές τις και μη δισκογραφικές δουλειές, όπως τις ”Μεθυσμένη Πολιτεία”, ”Όσο έχω φωνή”, ”Μην τον ρωτάς τον ουρανό”, ”Παραλύω”, ”Δώδεκα”, ”Τα μαθητικά τα χρόνια”, ”Ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη”, ”Αγάπη είναι”, ”Ερωτευμενάκι”, ”Ολα τα λεφτά”, ”Κακά παιδιά”, ”Μεθυσμένη μου καρδιά”, ”Για ένα όνειρο ζούμε ”, χαρίζει μοναδικές στιγμές στο κοινό της, που δεν σταματά να σιγοτραγουδά μαζί της και να ξεσπά σε χειροκροτήματα, σε κάθε της ερμηνεία.

H ίδια μάλιστα, πριν από αρκετές ώρες έγραψε χαρακτηριστικά στο twiter της:

Δυστυχώς όμως, ενώ έμενε να πραγματοποιηθούν δύο ακόμα συναυλίες αυτές τις ημέρες, αναβάλλονται για μικρό χρονικό διάστημα και μεταφέρονται για την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη. Όπως διαβάσαμε στο twitter της Άννας, ο λόγος της προσωρινής αναβολής τους είναι η λαρυγγίτιδα…

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες από τα πορτραίτα της Άννας Βίσση, στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε