Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Α. Βίσση στην Κένυα δίπλα στα παιδιά!

Διάβασε τις δηλώσεις της απόλυτης Ελληνίδας σταρ για την εμπειρία που είχε από την επίσκεψή της στη χώρα της Αφρικής!

Η Άννα Βίσση, αρχές του Μάρτη, πραγματοποίησε ένα ταξίδι στην μακρινή Κένυα, με σκοπό να επισκεφθεί το Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά και να βοηθήσει όπως μπορεί τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί. Στο ίδιο ταξίδι επισκέφτηκε και τις φυλακές ανηλίκων της χώρας!

Όταν η Άννα πληροφορήθηκε για το Ίδρυμα

”Έμαθα για το Ίδρυμα από την Ελίτα Μιχαηλίδου. Μου εξήγησε ότι γίνονται τρομερές προσπάθειες για να βοηθήσουν χιλιάδες παιδιά στην Κένυα που έχουν ανάγκη και πως πρέπει να κάνω αυτό το ταξίδι ζωής. Ζήτησα να με φέρει σ’ επαφή με τους υπεύθυνους του ιδρύματος και με την Πρόεδρο, την Μαρίνα Σιακόλα. Δεν σου κρύβω ότι ανέρκαθεν είχα μια καχυποψία με τους οργανισμούς… Όταν το έψαξα, όμως, κατάλαβα ότι γίνεται δουλειά. Το ταξίδι, λοιπόν, αυτό δεν το κάνω με καχυποψία. Το κάνω για να νιώσω, να δω, ν’ ακούσω και με όλες μου τις αισθήσεις να ζήσω κάτι διαφορετικό. Ελπίζω και εύχομαι να ανοίξει ένας καινούριος κύκλος για μένα, όπου θα μπορώ να φανώ περισσότερο χρήσιμη.”

Οι πρώτες τις σκέψεις πριν την επίσκεψη!

”Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα τι περίμενα και δεν θέλησα να προδιαθέσω τον εαυτό μου. Εκείνο που είχα στο μυαλό μου, ήταν μια φωτογραφία ενός παιδιού που σε κοιτά. Νόμιζα ότι είναι απορία, αλλά τελικά δεν είναι, με αυτά τα μάτια έτοιμα να ρουφήξουν ζωή, ελπίδα, αγάπη. Αυτή η φωτογραφία έφυγε τώρα από το μυαλό μου, πήγε λίγο πιο πίσω και ήρθαν μπροστά όλες οι αποχρώσεις του γκρι και της γης. Της άμεσης επαφής μαζί της και της βρωμιάς της.”

Διάβασε περισσότερα στο ”Down Town” που κυκλοφορεί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε