Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Α. Βλοντάκης για τους κριτές του Just: ”Η κριτική δεν με ενδιαφέρει”!

Ο Αντώνης Βλοντάκης και η Ραλλία Χρηστίδου μιλάνε για την μέχρι τώρα εμπειρία τους στο Just The Two Of Us.

O Aντώνης Βλοντάκης και η Ραλλία Χρηστίδου, φωτογραφίζονται και δίνουν συνέντευξη από κοινού σχετικά με τη συμμετοχή τους στο Just the two of us. Η χημεία τους πάνω στη σκηνή είναι μαγική. ”Είμαι πολύ χαρούμενος και αισθάνομαι πολύ τυχερός που συνεργάζομαι με τη Ραλλία, διότι έχει σωστές βάσεις και μουσική παιδεία, αλλά κυρίως επειδή έχει την υπομονή να μου εξηγήσει τι ακριβώς πρέπει να κάνω”, δηλώνει ο Αντώνης στο περιοδικό HELLO!

Ο λόγος που αποφάσισε να συμμετάσχει στο show ήταν καθαρά ο φιλανθρωπικός του χαρακτήρας. Τι πιστεύει όμως; Μπορεί να φτάσει στον τελικό; ”Μπορεί να την έχουμε γλυτώσει δύο φορές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα φθάσουμε μέχρι το τέλος. Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος εισπράττει το δέσιμο που έχουμε και αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνουμε. Δεν με ενδιαφέρει να μείνω μέχρι το τέλος”.

Οι κριτές δεν κάνουν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά σχόλια για εκείνον και τη Ραλλία. Πώς το εξηγεί; ”Ειλικρινά δεν μ’ενδιαφέρει και τόσο πολύ η κριτική που μου ασκείται. Θα με πείραζε αν ήταν πάνω σ’ένα αντικείμενο που το γνωρίζω, όπως είναι το πόλο. Από τη στιγμή όμως που δεν έχω δηλώσει ποτέ ότι θέλω να γίνω τραγουδιστής και συμμετέχω για ένα καλό σκοπό, η κριτική αυτή – αν θέλετε- με αφήνει λίγο αδιάφορο”, απαντά.

Η Ραλλία όμως έχει άλλη άποψη: ”Δεν έχω καταλάβει ακόμη γιατί οι κριτές είναι τόσο αυστηροί με τον Αντώνη σε σχέση με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, αν λάβουμε, μάλιστα και υόψη μας ότι έχει κάνει από όλους τη μεγαλύτερη πρόοδο μέσα στο φιλανθρωπικό σόου. Νομίζω ότι η κριτική επιτροπή θα μπορούσε να του πει ένα μπράβο”.

Στην ερώτηση για το πώς είναι ο Αντώνης ως μαθητής η Ραλλία απαντά: ”Πάρα πολύ καλός. Υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας και ταιριάζουμε πολύ διότι είμαστε και οι δύο αγωνιστές και σοβαροί άνθρωποι”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε