Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΞΕΣΟΥΑΡ! Ένας οικονομικός και fashion correct τρόπος να μεταμορφώσεις τα ρούχα που έχεις ήδη…

Ένας έξυπνος και οικονομικός τρόπος για να εντυπωσιάσεις στο ρεβεγιόν είναι να χρησιμοποιήσεις τα ρούχα που ήδη έχεις και να ψωνίσεις αξεσουάρ!

Οι εποχές είναι δύσκολες και δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψεις υπέρογκα ποσά για να αποκτήσεις ρούχα για τα δύο μεγάλα ρεβεγιόν της χρονιάς. Λογικό, σκέφτεσαι κι αμέσως νοσταλγείς εκείνες τις εποχές που έπαιρνες ένα σύνολο για τα Χριστούγεννα κι ένα για την Πρωτοχρονιά. Ωραίες εποχές! Δύο χρόνια πριν δηλαδή… 

Όπως καταλαβαίνεις, δεν έχει περάσει πολύς καιρός. Τα ρούχα, άρα, που απέκτησες είναι ακόμα στη μόδα… και το μόνο που απομένει είναι να φανείς έξυπνη και να νικήσεις την ακαταμάχητη επιθυμία σου για ψώνια με ευρηματικά styling τρικς που θα σε κάνουν να δεις τα ρούχα που ήδη έχεις να μοιάζουν με καινούρια. Διάβασε το σχετικό άρθρο εδώ.

Έχοντας λοιπόν ως δεδομένο πως διάβασες τα έξυπνα τρικς που σου προτείνει το TLIFE, άνοιξες τη ντουλάπα σου, έκατσες μπροστά της και έχεις κατασταλάξεις σε κάποια κομμάτια που πάντα σε έβγαζαν ασπροπρόσωπη σήμερα σου δείχνουμε τον τρόπο να ανανεώσεις το στιλ σου με μικρό κόστος. Το TLIFE σου προτείνει αξεσουάρ που θα μεταμορφώσουν τα βασικά κομμάτια της ντουλάπας σου και θα σου δώσουν την απαιτούμενη λάμψη των ημερών.

Έτσι, ούτε πολλά χρήματα θα ξοδέψεις και το look σου θα μοιάζει καινούριο…

Σημείωσε πως βασικό κριτήριο της Σοφίας Σούζα που έψαχνε στα μαγαζιά είναι οι οικονομικές επιλογές αλλά και η ευκολία στο να τα βρεις όπου κι αν είσαι.

Γάντια 15.30 ευρώ DOCA

Γόβες 44.90 ευρώ Fullah Sugah

Τσάντα 45.00 ευρώ Buldoza.gr

Κολιέ 39.00 ευρώ Accessorize

Αν από την ντουλάπα σου “ξετρύπωσες” ένα midi μαύρο φόρεμα ψώνισε αξεσουάρ που θα διατηρήσουν το smart στιλ του ρούχου σου και θα δώσουν εύκολα  μερικές glam λάμψεις.

TIP: Επέλεξε κοσμήματα σε χρυσή απόχρωση και πρόδωσε την φεστιβαλική σου διάθεση μέσα από γόβες σε έντονο χρώμα ή σχέδιο.

Δες περισσότερες προτάσεις στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε