Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Λιακάδα 12 Αθήνα Αναλυτικά

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Βρες τον προσωπικό σου αριθμό και μάθε τι σου επιφυλάσσει ο Δεκέμβρης

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Βρες τον προσωπικό σου αριθμό και μάθε τι σου επιφυλάσσει ο Δεκέμβρης
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 07.12.2012 | 19:43

Κάθε τέλος, μία νέα αρχή! Ακόμα και αν μας πικραίνει, είναι γεγονός ότι όταν ένας κύκλος ολοκληρώνεται τότε υπάρχει πάντα ένα νέο ξεκίνημα.
Κάθε τέλος είναι και μία νέα αρχή! Ακόμα και αν μας πικραίνει το γεγονός ότι φτάνει η ώρα να ρίξουμε την αυλαία σε μία σημαντική για μας κατάσταση, είναι γεγονός ότι όταν ένας κύκλος ολοκληρώνεται, τότε υπάρχει πάντα ένα νέο ξεκίνημα.
Αυτό είναι και το μήνυμα του Δεκεμβρίου, που είναι ο τελευταίος μήνας του έτους και μας παρακινεί να ολοκληρώσουμε τα κεφάλαια της καθημερινότητάς μας, για να υποδεχτούμε με νέα σχέδια την καινούρια χρονιά.

Ο φετινός Δεκέμβριος στρέφει το ενδιαφέρον μας, στους τομείς που αφορούν στην προσωπική μας επέκταση. Καριέρα, οικονομικά, οικογένεια και σχέσεις, είναι οι υποθέσεις με τις οποίες θα ασχοληθούμε, για να βρούμε λύσεις και για να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες και πιο ευνοϊκές μελλοντικές προοπτικές.

Ποιοι άνθρωποι θα μείνουν δίπλα μου τη νέα χρονιά; Ποια είναι τα νέα σχέδιά μου; Πώς θα καταφέρω να πετύχω τους στόχους μου; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα, στα οποία θα θελήσουμε όλοι μας, να πάρουμε απαντήσεις. Είναι γεγονός ότι ο Δεκέμβριος, είναι ο μήνας της ανασυγκρότησης, είναι η περίοδος του έτους κατά την οποία μπορούμε να χαρούμε όλα όσα μας στέρησαν οι περασμένοι μήνες. Η γνώση και η εμπειρία που αποκτήσαμε σε όλη την διάρκεια της χρονιάς που σε λίγο μας εγκαταλείπει, είναι ο κατάλληλος σύμβουλος, για τα νέα πλάνα που ονειρευόμαστε να θέσουμε σε εφαρμογή το 2013.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Ήδη 24 οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Όκλαντ – Θα αυξηθεί ο αριθμός Ήδη 24 οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Όκλαντ – Θα αυξηθεί ο αριθμός
  2. Βόρειο Αιγαίο: Αυξάνεται ο αριθμός προσφύγων και μεταναστών σε Λέσβο, Χίο και Σάμο! Βόρειο Αιγαίο: Αυξάνεται ο αριθμός προσφύγων και μεταναστών σε Λέσβο, Χίο και Σάμο!
  3. Παππάς: Ο τελικός αριθμός των τηλεοπτικών αδειών μπορεί να είναι λίγο αυξημένος... Παππάς: Ο τελικός αριθμός των τηλεοπτικών αδειών μπορεί να είναι λίγο αυξημένος...
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook