Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ASIAN: Ένα από τα ισχυρότερα trends της νέας σεζόν και πως να το φορέσεις…

ASIAN: Ένα από τα ισχυρότερα trends της νέας σεζόν και πως να το φορέσεις…

Kimono, ρούχα με λουλούδια, φίδια και δράκους έρχονται και αποτελούν μία από τις πιο ισχυρές τάσεις της σεζόν…

H Aσία πάντα υπήρχε ενεργά στο κομμάτι της μόδας άλλοτε με επιρροές στις τάσεις και την γραμμή των ρούχων κι άλλοτε με πωλήσεις που εκτοξεύουν τα κέρδη του κάθε οίκου στην εκεί αγορά. Οι εποχές άλλαξαν και σίγουρα οι οίκοι μόδας τίμησαν με πολλούς τρόπους την ασιατική αγορά με εκθέσεις αφιερωμένες στην ιστορία τους, με φωτογραφίσεις που εμπεριείχαν μοντέλα με ασιατικά χαρακτηριστικά και με πολλές boutique. Ήταν θέμα χρόνου λοιπόν τα λατρεμένα kimonos να επανέλθουν στην μόδα και μαζί τους να φέρουν λουλούδια, φίδια και δράκους.

Η μόδα της Άνοιξης θέλει να επιλέγεις τις Ασιατικές γραμμές στα ρούχα σου και να μεταμορφώνεσαι σε σύγχρονη γκέισα με τους μεγαλύτερους και τους πιο ισχυρούς οίκους να επιβάλλουν την νέα τάση.

Από αριστερά: Dries Van Noten, Etro, Etro

Συνήθως όταν ακούμε για ασιατικές επιρροές στα ρούχα κάνουμε εικόνα από στενά kimonos φορέματα, kimonos με μεγάλα μανίκια που φοράμε επάνω από μπλούζες αλλά και μακριές ρόμπες που ηρωίδες από ταινίες που υποδύονται τις “πλούσιες και αδίστακτες” επιλέγουν να φορέσουν στο σπίτι. Η φετινή μόδα φέρνει και τις τρεις αυτές γραμμές και σου προτείνει να τις επιλέξεις για τις εξόδους σου.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε