Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αγγελική Δαλιάνη: “Όταν είσαι ερωτευμένος η ζήλεια είναι δεδομένη”

Η ηθοποιός μιλάει για τον ρόλο της στην Μαρία την Άσχημη και αν αποδείχθηκε παγίδα για το μέλλον, για τη σχέση της με τον Μάνο Παπαγιάννη, την οικονομική κρίση και την τηλεόραση σήμερα.

Η Αγγελική Δαλιάνη μίλησε για τον ρόλο της στην Μαρία την Άσχημη και αν αποδείχθηκε παγίδα για το μέλλον, για τη σχέση της με τον Μάνο Παπαγιάννη, την οικονομική κρίση και την τηλεόραση σήμερα. Ειδικά για το τελευταίο η αγαπημένη ηθοποιός αποδείχθηκε ιδιαίτερα καυστική λέγοντας: “Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω!” Όλα αυτά στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV.

Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη “Μαρία την άσχημη”

Επειδή ο τίτλος ήταν έτσι, είχα κολλήσει αυτή τη λέξη «άσχημη». Επομένως το πόσες φορές έχω ακούσει το ότι τελικά είμαι όμορφη δεν το φαντάζεσαι!! Ήταν πολύ ωραίο για το ξεκίνημα. Είχα τελειώσει πριν ένα χρόνο τη σχολή, είχα πάρει μέρος στις οντισιόν και το σήριαλ κράτησε δύο χρόνια. Επομένως νιώθω πολύ τυχερή για όλο αυτό. Μετά από τη Μαρία την Άσχημη είχα περισσότερες ανοιχτές πόρτες σε σχέση με πριν. Σαφώς και έγινε πολύ αγαπητός ο ρόλος και για κάποια χρόνια με είχαν ταυτίσει, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν είναι φρένο για κάτι άλλο. Άλλωστε ήμουν μεταμφιεσμένη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχω κρατήσει γα γυαλιά και τα σιδεράκια!

Για την παράσταση “Άννα Φρανκ”

Το αισιόδοξο μήνυμα της παράστασης είναι ότι η ανθρωπότητα έχει επιβιώσει σε πολύ χειρότερες καταστάσεις. Εμείς είμαστε πολύ καλά, είμαστε μια χαρά. Θα επιβιώσουμε και θα το ξεπεράσουμε πολύ γρήγορα.

Πώς την επηρέασε η οικονομική κρίση;

Σε γενικές γραμμές ποτέ δεν ήμουν σπάταλη, αλλά ανγκάζεσαι να περιορίσεις κάποια πράγματα, γιατί αφού περιορίζονται τα έσοδα, περιορίζονται και τα έξοδα! Έχεις λιγότερα, ξοδεύεις λιγότερα! Δεν έκανα ποτέ υπερβολές. Το μόνο που νιώθω είναι περισσότερο άγχος για το τι θα συμβεί. Είμαι αισιόδοξη, όπως όλοι οι Έλληνες, πάντα στη στροφή τη σκαπουλάρουμε!

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε