Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ακόμα μία καθηλωτική εκπομπή δια χειρός Σταύρου Θεοδωράκη ! Τι λέει ο ίδιος στο “T-Life”…

Ο γνωστός δημοσιογράφος αφιερώνει την πρώτη, νέα εκπομπή του 2012 στις μεταμοσχεύσεις και μας μιλά γι ΄αυτή την τηλεοπτική εμπειρία του !

Με ένα θέμα που ενδιαφέρει, που αγγίζει, που συγκλονίζει, με ένα θέμα το οποίο ουσιαστικά αποτελεί ύμνο για την ανθρώπινη ζωή, με το θέμα των μεταμοσχεύσεων αποφάσισε να ασχοληθεί ο Σταύρος Θεοδωράκης, στην πρώτη εκπομπή του 2012.

Οι ολοκαίνουργιοι “Πρωταγωνιστές” που έρχονται την Κυριακή το βράδυ στους δέκτες μας μέσα από το Mega, ασχολούνται με τις μεταμοσχεύσεις, με τον γνωστό δημοσιογράφο να έχει καταφέρει να καταγράψει με την κάμερα της εκπομπής του, όλη την διαδικασία βήμα προς βήμα, καταφέρνοντας να δημιουργήσει ακόμα μία συγκονιστική εκπομπή, την οποία αναμφισβήτητα αξίζει κανείς τον κόπο να κάτσει να δει τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Οι «Πρωταγωνιστές» ,λοιπόν, παρακολουθούν όλα τα στάδια της μεταμόσχευσης, από την ώρα που χτυπά το τηλέφωνο στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων και γνωστοποιεί την ύπαρξη πιθανού δότη, μέχρι την τοποθέτηση των μοσχευμάτων στους λήπτες. 

Με άλλα λόγια; Η κινηματογράφηση της εκπομπής ξεκίνησε τα  μεσάνυχτα του Σαββάτου 17 / 12 / 2011 στα χειρουργεία του Ευαγγελισμού και ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής 6/ 1/ 2012 σε κεντρικό μαιευτήριο της Αθήνας !

“Αυτό που έχω να πω γι ΄αυτή την εκπομπή είναι το εξής… Οταν θα ΄χει παιχθεί και θα ΄χει τελειώσει, αυτό που θα ΄χει μείνει, θα είναι η δύναμη που επέδειξαν η Κωνσταντίνα και ο Λευτέρης…”, δηλώνει αποκλειστικά στο “T-Life” ο Σταύρος Θεοδωράκης και συνεχίζει :

“Τους θυμάμαι σαν χθες. Ηταν μεσάνυχτα Σαββάτου όταν με ειδοποίησαν ότι ένα παλικάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα (Με τι άλλο; Με την μηχανή του…) θα έσωζε με τα όργανά του 7 ανθρώπους. Την Κωνσταντίνα και τον Λευτέρη ,λοιπον, τους συνάντησα έξω από την εντατική και αφού πρώτα είχα δει το φορείο με τον εγκεφαλικά νεκρό Νικόλα να οδηγείται στο χειρουργείο”, συνεχίζει ο γνωστός δημοσιογράφος για να καταλήξει :

“Το χειρουργείο κράτησε επτά ώρες… Τα όργανα του Νικόλα πήραν τον δρόμο τους για να σώσουν κάποιους άλλους ανθρώπους..”

Διαβάσε εδώ όλα όσα είπε στο TLIFE για την εκπομπή

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε