Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Αξεσουάρ από 3,5 ευρώ! Η Σοφία Σούζα βρέθηκε στο πλατό του “Μίλα”…

Η fashion editor βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Μίλα” και παρέα με την Τατιάνα είδαν οικονομικά αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου!

Η fashion editor του TLIFE Σοφία Σούζα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Μίλα και παρέα με την Τατιάνα είδαν πως με πολύ οικονομικές επιλογές μπορείς να δώσεις λάμψη και στιλ στο ντύσιμο σου.

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι ιδανική για διαχρονικές αγορές αλλά και για αγορές που λειτουργούν ως πινελιές φρεσκάδας και ανανέωσης. Τι πιο ωραίο λοιπόν από ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια που αμέσως μεταμορφώνουν τα ρούχα σου σε πι λαμπερά και φωτίζουν το πρόσωπο σου.

Η Σοφία επέλεξε γνωστά πολυκαταστήματα, boutique αλλά και μαγαζιά που ειδικεύονται μόνο στα αξεσουάρ και έφερε στο πλατό ζώνες, κολιέ, φουλάρια, γούνινους γιακάδες, εσάρπες και καπέλα. Η Τατιάνα παρέα με την Σοφία και την καλεσμένη της εκπομπής Λάουρα Νάργες διασκέδασαν πολύ με τα παιχνίδια για πιο μεγάλα κορίτσια αφού δεν σταμάτησαν να τα δοκιμάζουν ενώ η Τατιάνα έκανε δώρο στη Λάουρα ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Δες όλο το απόσπασμα από την εκπομπή στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε