Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ακυρώνουν το διαζύγιο! Περιμένει μωρό το λαμπερό ζευγάρι

Ακυρώνουν το διαζύγιο! Περιμένει μωρό το λαμπερό ζευγάρι

Η είδηση της εγκυμοσύνης έκανε το λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ να ακυρώσει την απόφασή του να χωρίσει και να συνεχίσει τις προσπάθειες συμφιλίωσης.

Η Jennifer Garner και ο Ben Affleck φαίνεται πως αφήνουν πίσω τα μαύρα σύννεφα στη σχέση τους και ετοιμάζονται να υποδεχτούν ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά τους με τη νέα χρονιά.

“Η Jen δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη” σημείωσε πηγή στο RadarOnline. “Το μόνο που ήθελε πάντα είναι να σταματήσει να παρτάρει και να πίνει ο Ben και να αφιερωθούν ξανά στην οικογένειά τους. Με αυτό το μωρό, κάνει όλες τις σωστές υποσχέσεις”.

Η Jennifer Garner και ο Ben Affleck έχουν αποκτήσει τη 10χρονη Violet, την 7χρονη Seraphina και τον 4χρονο Samuel και στις 30 Ιουνίου 2015 ανακοίνωσαν την απόφασή τους να χωρίσουν μετά από 10 χρόνια εξαιτίας των εθισμών του διάσημου ηθοποιού σε αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια και τη σχέση του με τη νταντά των παιδιών τους.

“Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι”, είπε άνθρωπος από το περιβάλλον τους μετά την αποκάλυψη του δεσμού του με την Christine Ouzounian. Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, ο Ben Affleck συνέχισε την ξέφρενη ζωή. Στις αρχές Αυγούστου εθεάθη σε πάρτι στο Λονδίνο με το πουκάμισό του να κρέμεται και το φερμουάρ του παντελονιού του ανοιχτό.

“Ενώ η Jennifer έβαλε τέλος στη σχέση τους, ποτέ δεν ήθελε το διαζύγιο”. Το τελευταίο διάστημα οι δύο διάσημοι ηθοποιοί ήρθαν κοντά, με την Jennifer πλέον να είναι τόσο σίγουρη πως το κακό παιδί έχει αλλάξει που σκέφτεται να ανανεώσουν τους γαμήλιους όρκους τους.

“Η Jen θέλει να είναι πραγματική οικογένεια ξανά και μπορούν αν ο Ben σταματήσει να λειτουργεί σαν 20χρονος σε σώμα 40χρονου. Ένα νέο μωρό θα είναι σαν το κερασάκι στην τούρτα της συμφιλίωσης!”.

Πηγή: Radaronline

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε