Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ακυρώθηκε η συνέντευξη της Oprah με την πρώην του Mel Gibson!

Δεν θα εμφανιστεί τελικά στο Oprah Winfrey Show, η πρώην γυναίκα του Mel Gibson, Oksana Grigorieva!

Μπορεί η συνέντευξη να είχε προγραμματιστεί, αλλά όπως όλα δείχνουν η πρώην γυναίκα του Mel Gibson, Oksana Grigorieva δεν θα βρεθεί στο πλατό της Oprah.

 
Παρόλο που οι λόγοι της αλλαγής σχεδιών δεν είναι γνωστοί έχουν ξεκινήσει ήδη φήμες που μιλούν για την υποχώρηση της Oksana στο παρά πέντε. Σύμφωνα με την πιο έγκυρη εκδοχή, υπεύθυνοι για την αναβολή της συνέντευξης είναι οι δικηγόροι της πρώην συζύγου του Mel Gibson.
 
Κάποιοι θεωρούν πως αυτός που προέτρεψε την Oksana να μην δώσει συνέντευξη ήταν ο δικαστής Scott Gordon, ωστόσο, σύμφωνα με το TMZ, η κοπέλα άκουσε την συμβουλή της δικηγόρου της Anne Kiley, η οποία θεωρεί πως μετά τα τελευταία δημοσιεύματα και τα προβλήματά με τον πρώην σύζυγό της, το καλύτερο θα ήταν να μην δώσει συνέντευξη.
 
Αξίζει να αναφέρουμε πως τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλά για το δύσκολο χωρισμό της με τον Mel Gibson και την κακοποίηση που ισχυρίζεται πως είχε δεχτεί από τον πρώην σύζυγό της. Έτσι, οι κοντινοί της άνθρωποι θεωρούν πως το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ.
 
Το δυσάρεστο είναι πως η Oprah δεν θα φιλοξενήσει στην εκπομπή της την Oksana και το κοινό δεν θα απολάυσει την ιστορία της…
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε