Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Aλ. Αντωνόπουλος στο TLIFE: Με την κρίση γέρασα “πρόωρα”! Τρώω από τα χρήματα που είχα φυλάξει!

Aλ. Αντωνόπουλος στο TLIFE: Με την κρίση γέρασα “πρόωρα”! Τρώω από τα χρήματα που είχα φυλάξει!

Τι λέει για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί και το “Αμάρτημα της μητρός μου”; Ποιος ιδιωτικός σταθμός του έκανε πρόταση για παρουσίαση ειδήσεων;

Ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες ηθοποιούς, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, μιλά στο TLIFE για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί “Βαλ’τον υπουργό στην πρίζα”, την πετυχημένη σειρά του Αντ1 “Το αμάρτημα της μητρός μου”, για την οικονομική κρίση αλλά και για τα χρόνια που παρουσίαζε ειδήσεις.

Ποιες είναι oι διαφορές του παλιάς παράστασης “Βγαλ’τον υπουργό απ΄’ την πρίζα” με τη σημερινή “Βαλ’τον υπουργό στην πρίζα”; “Παλιά θέλαμε να τον βγάλουμε από την πρίζα γιατί είχαμε βαρεθεί να ακούμε τα ίδια και τα ίδια και να μην γίνεται τίποτα, τώρα όμως πια στην κατάσταση που βρισκόμαστε και που δυστυχώς μόνο αυτός μπορεί να μας σώσει -δεν μπορούμε να πάρουμε εμείς στα χέρια μου το υπουργείο- πρέπει να είναι κάποιος υπουργός εκεί! Επομένως πρέπει να μπει κάποιος στην πρίζα, μήπως κάνεις κάτι, γιατί 16 χρόνια δεν έκανε τίποτα… Τον είχαμε βγάλει από την πρίζα για να μην τον ακούμε, εκείνος δεν έκανε τίποτα και μας έφτασε εδώ που μας έφτασε. Ο ίδιος ο υπουργός μας έφτασε. Σαν ένοια, δεν μιλάμε για κάποιο συγκεκριμένο αλλά δεν έχει σημασία. Κάποιοι υπουργοί μας έφτασαν εδώ που είμαστε. Έτσι προσπαθούμε να τους βάλουμε στην πρίζα, μήπως, μήπως, μήπως…”

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε