Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αλ. Παλαιολόγου στην Τατιάνα: H πρόταση γάμου, η κουμπαριά με τον Γ. Μαζωνάκη και οι Βασιλιάδες!

Αλ. Παλαιολόγου στην Τατιάνα: H πρόταση γάμου, η κουμπαριά με τον Γ. Μαζωνάκη και οι Βασιλιάδες!

Λίγο πριν την θεατρική της πρεμιέρα στο έργο “Σ’ αγαπώ αλλά…” του Γ. Βάλαρη ΜΙΛΑ για όλα.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε σήμερα στο πλατό του Μίλα, λίγο πριν την θεατρική της πρεμιέρα με την παράσταση “Σ’ αγαπώ αλλά…” λαμπερή και πιο ήρεμη από ποτέ. Παρά τις δύσκολιες οικονομικές συγκυρίες η ηθοποιός δεν χάνει το χαμόγελό της! Η Αλεξάνδρα μίλησε στην Τατιάνα για την πρόταση γάμου και την ζωή της ως παντρεμένη, τον κουμπάρο της Γιώργο Μαζωνάκη, την τηλεοπτική επιτυχία στους “Βασιλιάδες” και φυσικά για τον ρόλο της στην παράσταση του Γ. Βάλαρη.

Για τον γάμο της

“Δεν έχει αλλάξει τίποτα από πριν. Όταν ζεις και με έναν άνθρωπο πριν δεν αλλάζουν κάτι τα στέφανα. Είμαστε 2,5 χρόνια μαζί…. Παντρευτήκαμε τον Οκτώβρη αλλά τον ήξερα πολλά χρόνια! Δεν είχε περάσει η ιδέα του γάμου από το μυαλό μας, γιατί ο καθένας είχε τη δική του ζωή, τη δική του οικογένεια…. Τον γάμο τον κάναμε πραγματικά επειδή θέλαμε να κάνουμε γάμο. Είχαμε την χαρά και τον ενθουσιασμό και το κάναμε”

Για το πως την αποκαλεί ο σύζυγός της

“Ο άντρας μου με λέει ηφαίστειο και Ρενάκι από το Ρένα Βλαχοπούλου. Είμαι τελείως άγαρμπη, ατσούμπαλη, χτυπάω μόνη μου και έχω μια κινητικότητα σαν τη Βλαχοπούλου…. Κατ’ αρχήν τσακώνομαι μόνη μου. Είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει… Εκεί καταλαβαίνεις, ωχ μωρέ τι λέω τώρα”

Διάβασε περισσότερα και δες απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε