Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Άλλο πάνω, άλλο κάτω! Οι 5 hot συνδυασμοί για να βάψεις τα νύχια σου αυτή την Άνοιξη!

Άλλο πάνω, άλλο κάτω! Οι 5 hot συνδυασμοί για να βάψεις τα νύχια σου αυτή την Άνοιξη!

Αρκετά πια με το μαύρο βερνίκι! Αυτά τα 10 έρχονται για να σε βάλουν σε ανοιξιάτικο mood!

Η περίοδος που κλείναμε ραντεβού για μανικιούρ- πεντικιούρ και ζητούσαμε γαλλικό πάνω, γαλλικό κάτω έχει περάσει (και δεν πρόκειται να επιστρέψει για πολλαααααααα χρόνια ακόμη!). Από την άλλη, μέσα στον Χειμώνα που πέρασε οι περισσότερες φαίνεται πως αναπτύξαμε μια περίεργη εμμονή με το μαύρο. Φτάνει! Είναι Άνοιξη (επίσημα!), εκεί έξω υπάρχουν άπειρα χρώματα και αυτοί είναι οι πέντε hot συνδυασμοί που θα φορεθούν! Από την άλλη, εσύ έχεις ένα ολόκληρο τριήμερο μπροστά σου για να δοκιμάσεις έναν από όλους αυτούς που θα δεις παρακάτω! 

Γκρι και neon

Τα neon χρώματα μας φτιάχνουν πάντα την διάθεση! Αν, όμως, θεωρείς ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να τα υποστηρίξεις, ρίξε τους τόνους με τον σωστό συνδυασμό! Κάνε ένα γκρι μανικιούρ και συνδύασέ το με neon νύχια. Έτσι θα κουβαλάς το χρώμα πάνω σου που θα σου φτιάχνει την διάθεση και θα το δείχνεις στους άλλους όποτε θέλεις εσύ και πάντα με την αφορμή ενός τέλειου peep-toe!
– Γκρι βερνίκι, Maximillian Strasse Her, Essie (€12.50)

– Νέον βερνίκι, Neon westbourne grove, Nails Inc (€14.00)

Nude και burgundy red
Μπορεί το burgundy red, δηλαδή το κόκκινο Βουργουνδίας, να ανήκει στο καστ του Χειμώνα, αλλά όταν ο οίκος Chanel το λανσάρει στην ανοιξιάτικη συλλογή, τα πράγματα αλλάζουν! Συνδύασέ το τέλεια με ένα βερνίκι σε nude απόχρωση και τόλμησε να αντιστρέψεις τους όρους: ενώ οι περισσότερες φοράνε τα σκούρα κάτω και τα ανοιχτόχρωμα πάνω εσύ κάνε το αντίθετο.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE


Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε