Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

America Ferrera! Πώς έχασε 12 κιλά; Ποιο είναι το διατροφικό της πρόγραμμα;

“Είμαι ένα άτομο με φυσιολογικές αναλογίες. Τα ρούχα μου είναι medium. Κάποιες φορές ανησυχώ περισσότερο για το αν θα χάσω βάρος, παρά για το αν θα πάρω κιλά γιατί έτσι με έχουν γνωρίσει και με αποδέχονται οι άνθρωποι”

Tη θυμάσαι από την Αμερικάνικη εκδοχή της “Μαρίας της άσχημης”, Ugly Betty! Η America Ferrera είναι ένα απλό κορίτσι όπως όλα τα άλλα. Ούτε τέλειες αναλογίες, ούτε αψεγάδιαστο σώμα. Αυτό για χρόνια ήταν και το πλεονέκτημά της, με εκατομμύρια θαυμαστές να αναγνωρίζουν πως είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Τι άλλαξε και έχασε 12 κιλά; Πώς κατάφερε να αποκτήσει πιο όμορφο σώμα και να αλλάξει τις διατροφκές της συνήθειες; Έχουμε όλα τα fitness μυστικά της εδώ…

Ένα αστείο κορίτσι…

“Είμαι ένα άτομο με φυσιολογικές αναλογίες. Τα ρούχα μου είναι medium. Κάποιες φορές ανησυχώ περισσότερο για το αν θα χάσω βάρος, παρά για το αν θα πάρω κιλά. Βλέπετε έτσι με έχουν γνωρίσει και με αποδέχονται οι άνθρωποι” αναφέρει με γερές δόσες ειλικρίνειας. “Αισθάνομαι πως αν ήθελα να αποκτήσω καλύτερο σώμα, ίσως υπήρχαν κάποιοι να σκέφτουν ‘Γιατί δεν αισθάνεται άνετα με τον εαυτό της’” αναφέρει αφοπλιστικά. Δεν είναι τυχαίο που για χρόνια το κοινό την κατέτασε στην πρώτη θέση με τις επώνυμες που προβάλουν μια θετική εικόνα για την φυσιολογική – και όχι με αναλογίες μοντέλου – εμφάνισή της.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε