Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μέσω Facebook!

Με τη μόδα των ημερών θέλησε να συμβαδίσει ο Νιγηριανός πρόεδρος Goodluck Jonathan, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μέσω Facebook!

Με έναν διαφορετικό τρόπο φαίνεται πως ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις επόμενες προεδρικές εκλογές της Νιγηρίας, ο Goodluck Jonathan. Κι αυτό γιατί ο Νιγηριανός πρόεδρος αποφάσισε να ενημερώσει για την υποψηφιότητά του, μέσω… Facebook!

 
Η κίνηση του αυτή είχε ως στόχο να αποσπάσει την προσοχή από μία συγκέντρωση που διεξήγαγε ο κυριότερος αντίπαλός του. Συγκεκριμένα, ο πρώην στρατιωτικός ηγέτης Ibrahim Babangida, διοργάνωσε μια συγκέντρωση στην πρωτεύουσα της Νιγηρίας, Αμπούζα στην οποία παρευρέθηκαν χιλιάδες άνθρωποι. Εκείνη την ώρα ανακοίνωνε στο δημοφιλή μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Facebook, την υποψηφιότητα του ο πρόεδρος Jonathan .
 
“Σήμερα επιβεβαιώνω ότι μετά από ευρείες και εκτενείς διαβουλεύσεις ότι εγώ, ο Goodluck Jonathan με τη βοήθεια του Θεού προσφέρω τον εαυτό μου και τις υπηρεσίες μου στο λαό της Νιγηρίας ως υποψήφιος για τη θέση του προέδρου στις επερχόμενες εκλογές του 2011”, έγραψε στο Facebook.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε