Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ανάμεσα στα κορίτσια που έκαναν περήφανη την Ελλάδα και το κορίτσι του Ρέμου;

Έφτασαν στην Αθήνα τα “χρυσά” κορίτσια του πόλο…

Στην Αθήνα βρίσκονται οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες του πόλο, γνωρίζοντας την αποθέωση από όσους βρίσκονταν σήμερα στο αεροδρόμιο, με τους συγγενείς και τους φίλους να τις σφίγγουν στην αγκαλιά τους και να μη σταματούν να τους δίνουν συγχαρητήρια.

Η αποστολή έφθασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ενώ πρώτος έκανε την εμφάνιση του στην αίθουσα υποδοχής ο προπονητής της χρυσής ομάδας Γιώργος Μορφέσης.

Ποιά είναι τα κορίτσια της εθνικής πόλο

Tα κορίτσια της εθνικής πόλο έκαναν περήφανη όλη την Ελλάδα αφού κατάφεραν να γίνουν πρωταθλήτριες κόσμου στο πόλο γυναικών. Τα κορίτσια μας κέρδισαν  9-8 την οικοδέσπινα Κίνα και έφεραν στη χώρα μας το χρυσό μετάλλιο.

Η εθνική ομάδα γυναικών πόλο είναι η μοναδική ομάδα στην ιστορία που έχει καταφέρει να κατακτήσει Ολυμπιακό, ευρωπαικό και παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Το TLIFE σου παρουσιάζει τα χρυσά κορίτσια – τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες πόλο: Αντιγόνη Ρουμπέση, Κική Λιόση, Γιούλη Λαρά, Άντι Μελιδώνη, Σταυρούλα Αντωνάκου, Άλκηστη Αβραμίδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Αγγελική Γερόλυμου, Αλεξάδρα Ασημάκη, Χριστίνα Τσουκαλά, Έλενα Κούβδου, Ηλέκτρα Ψούνη, Ελένη Γουλά. Kαι φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Μορφέση.

Διάβασε περισσότερα στο Tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε