Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Anastacia: “Φεύγοντας από την Ελλάδα, ίσως πάρω μαζί μου έναν γοητευτικό Έλληνα”!

Θα εμφανιστεί στη σκηνή με τον Σάκη Ρουβά;

Η Anastacia, έπειτα από την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, επιστρέφει δυναμικά στην μουσική σκηνή. Την επόμενη εβδομάδα έρχεται στη χώρα μας, όπου θα κάνει μια μοναδική εμφάνιση στο πλαίσιο του Eurovoice. Λίγο πριν επισκεφτεί την Ελλάδα, μίλησε στο περιοδικό “Glam”, για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, τις απαιτήσεις της όταν έρθει στην χώρα, το ίδρυμα που φέρει το όνομά της και το αν θα ανέβει τελικά στη σκηνή με τον Σάκη!

Δεν γνωρίζει πολλά για την Ελλάδα και είναι από τις λίγες που δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί. “…Ξέρω γενικά πράγματα. Δεν θα “ξεφτιλίσω” όμως τον εαυτό μου απαριθμώντας τα, αλλά υπόσχομαι ότι την επόμενη φορά που θα επισκεφτώ την Ελλάδα θα ξέρω πολύ περισσότερα”, και συμπληρώνει πως οι μόνες λέξεις που γνωρίζει στα ελληνικά, είναι γύρος, μπακλαβάς, ό,τι δηλαδή έχει σχέση με το φαγητό!

Οι φήμες που θέλουν τον Σάκη Ρουβά να ανεβαίνει στην σκηνή μαζί με την Anastacia, έχουν φτάσει μέχρι τα αυτιά της τραγουδίστριας, ωστόσο εκείνη διευκρινίζει: “Το έχω ακούσει κι εγώ.Ωστόσο, εκείνη τη βραδιά θα είμαι σόλο στη σκηνή, ποτέ όμως δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον”!

Τι πραγματικά συμβαίνει με τις απαιτήσεις της τραγουδίστριας; H Anastacia δηλώνει πως δεν θεωρεί ότι οι απαιτήσεις της είναι υπερβολικές. “Πραγματικά θεωρώ πως οι απιτήσεις μου δεν είναι υπερβολικές. Όντως, ζήτησα αν είναι δυνατόν, να υπάρχουν στο καμαρίνι μου κεριά με άρωμα βανίλια…αναψυκτικό διαίτης τύπου κόλα χωρίς καφείνη και ζεστό νερό για τον λαιμό μου. Είναι πολλά;”

Η τραγουδίστρια μίλησε και για το πως ένιωσε όταν ανακοινώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο. “Δεν μπορούσα να το πιστέψω, ήταν σα να ζούσα ένα κακό όνειρο. Την πρώτη βδομάδα αφού το έμαθα, ένιωθα μουδιασμένη. Το σοκ ήταν τεράστιο. Μου πήρε χρόνο για να καταλάβω ότι αυτό συνέβαινε στ’ αλήθεια. Μετά σκέφτηκα “Διάβολε όχι, θα το πολεμήσω με όλη μου τη δύναμη”, λέει με ειλικρίνεια.

Το πρόβλημα που αντιμετώπισε, ήταν η αιτία για να δημιουργήσει το “The Anastacia Fund” που βρίσκεται υπό την αιγίδα της Estee Lauder και κύριος σκοπός του είναι η έρευνα και η πρόληψη ακόμα και στις γυναίκες που είναι κάτω από 35. “Είναι μύθος αυτό που νομίζαμε ότι ο καρκίνος του μαστού, είναι μια ασθένεια που χτυπάει τις μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες.”

Το σίγουρο είναι πως η Anastacia εκτιμάει την ελληνική ομορφιά, Σε ερώτηση σχετικά με το τι θα πάρει από την Ελλάδα φεύγοντας, εκείνη απάντησε: “Ίσως, έναν ψηλό, μελαχρινό, γοητευτικό Έλληνα”!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε