Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Άνδρες ηθοποιοί που έκαναν αλλαγή…φύλου!

Άνδρες ηθοποιοί που κατάφεραν να “γίνουν” γυναίκες κερδίζοντας τις εντυπώσεις…

Πολλοί από τους αγαπημένους μας άνδρες ηθοποιούς φόρεσαν ψηλοτάκουνα και φουστάνια για τις ανάγκες κάποιου ρόλου. Μπορεί να είναι για κάποιους ένας εύκολος τρόπος για να αποσπάσεις το γέλιο του κοινού αφού εκ των πραγμάτων είναι ένας κόντρα ρόλος, ωστόσο υπάρχουν πολλά παραδείγματα με αξιόλογες ερμηνείες.

Όλοι θυμόμαστε τον Robin Williams που για χάρη των τηλεοπτικών του παιδιών μεταμορφώθηκε στην νταντά Mrs Doubtfire στην ομώνυμη τανία του 1993.

Ακόμα πιο παλιά, ένας άσημος ηθοποιός θέλοντας να κερδίσει έναν μεγάλο ρόλο μεταμφιέστηκε σε Dorothy Michaels. Ο λόγος για τον Dustin Hoffman στην ταινία Tootsie του 1982.

Ανάλογους ρόλους έχουν ενσαρκώσει όμως και Έλληνες ηθοποιοί κυρίως σε επιθεωρήσεις, θεατρικές παραστάσεις όπως χαρακτηριστικά κάνει φέτος με την παράσταση “Λυσιστράτη” ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Το ίδιο έχουν κάνει και παλαιότεροι ηθοποιοί του χώρου όχι μόνο στο σανίδι αλλά και στην μικρή οθόνη. Κάποιοι από αυτούς είναι οι σπουδαίοι κωμικοί ηθοποιοί Σωτήρης Μουστάκας και Στάθης Ψάλτης. Στην ίδια γενιά ηθοποιών, έχουν ερνηνεύσει ρόλους όπως της γριάς, της καφετζούς, της γεροντοκόρης αδερφής, της τροχονόμου και άλλα πολλά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε